Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Kaç gündür resmen şiş-kebap olduk sıcaktan.. Şu anda Maslakda yağmur başladı, umjarım ilerleyen saatlerde de hava böyle olur (hiç böle bişi isteyeceğimi düşünmemiştim :))[hline]Dimi Cevat abi (evet)
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 tam da ben açıcaktım :D evt evet kadıköyde de yağıyor... :-)[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O
FiXxXeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hehe gece pencereyi acik birakmistim bogazim sisti:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yağmurdan nefret ederim ancak bu sefer sevindim erimeye başlamıştım[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you!
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Of ya güneş açtı yine, etraf kurudu bile..[hline]Dimi Cevat abi (evet)
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 dun Kennywood diye bi eglence parkina gotrduler tum 4 temmuz hazirliklar yapilmis parade tam basliicakti (gecit toreni) cok pis dolu bastirdi nassi seviniyom ben kelime i sahadet getirin kafirler falan diye bagirarak oarki dolastik yahmurda iliklerimize kadar islanip :) sonra Tacobell e gittik fire in the disco fire in the tacobell harbiden adamlarda Fire diye bi sos var, olduruyo[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 dolu guzel bi olay altinda deli gibi kosmakta oyle :P
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ya makineye attım kirlileri yıkandılar cıkarttım astım aksam sonra yattım sabah doru 4 gibi bi kalktım yagmur damlıyo yüzüme camdan hayda dedim gittim balkona ıslanmıslar hepsi ne bahtsız adamım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Üsküdarda da yağdı ve sokağa fırladım dolastım yağmurun altında ama galiba hasta olacam:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Öne çıkan mesajlar