TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ozelden dvm edıoz ztn:d[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ulee saniyesi saniyesine mesaj geliyo helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya bu geçen bizim yetkililerin aldığı karar benziyor hani karşı takımın taraftarı gitmicek maça muhabbeti. yahu şu dupe silmeyle uğraşacakları kadar engellemeye çalışsalar e tabi engelleyemedikleri için işte kurunun yanında yaşı da cazır cazır yakıyorlar valla[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Doğru yeri burası değil :) Sağolun. Bicak almaya korkuyorum valla. Tanımadığım kişiler dışından bişey almıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla dikkat etçem diyorsan tribulaya dikkat et derim ben hahahah:D:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 +8 mirrage +6 dark vane +7/70 shard 3 gün önce silindi +8 i biriyle takas ettim gerisini pazarda aldım ve yok bu oyunun hikayeside burda biter...[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 :) onun cani sagolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benım ağzım yanı bıkere allah dusmanıam vermesın 2.25m nası gıtı bı kerede ben bılırım hala moradondan cıkamıom onun acısı yuzunden :) pıca ıle nalsalım en verırm ona o tanır benı ztn eskıden berıı taaa The army of turks den :D ahh mazi ahh[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tüh tri nin ticareti baltalayamadık bak sen işe:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ehueheh benı sen mı baltalıcan lan halıs mulıs +8 mırage olm bu ya satması zor deıl buınu baltala baskasına satıım komaz bana ama arad apıcallonıunda ısı gorulsun:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya 500 k sılındı bankada ya da ben o 500 k ile nus ve sb aldım tam hatırlamıyorum.onun dı$ında hıc bı ıtem gıtmedı.allaha $ukur hepsi alın terı *!böbürlenir* birazdan gelip bizimkisi ne bok mu diceklerin sayısını tahmın edemıyorum =P bu arada gecen bir yabancı bana rogue chitin pad,pauldron,+1 cleaver vermı$tı hatta topic bile acmı$tım böyle adamlar var mı dıye.bazıları dupe tur o item vs demı$tı hatta bende $uphelenmı$tımde o ıtemler gıtmemı$ $ımdı cıdden hll olsun adama =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 su an yıne gırlımıo server a belkı yıne temızlık vardır:D:D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Benim de scorpion shield'im gitti. Daha dün almıştım :([signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2 hafta önce temizlik olcak demiştim ama bazı çok bilmiş arkadaşlar bundan sonra yok temizlik dupe bitti ztn demişlerdi...ama dupe bitmedi yapabilen yapıyodu ztn hala laggtan faydalanırak.. ancak benim anlamadığım şerefisz GM'lerin bostan düşen ıron neclage ve elf metal ringi silmesi...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Destruction, 06 Ağustos 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Benim de scorpion shield'im gitti. Daha dün almıştım :( En çok sana üzüldüm valla ya :( ikimzde züğürtüz zaten bişi almışssın yazık olmuş :([signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 mod3m in dedigine göre temizlik yarına kadar devam etcek :( şimdiden sevinmeyin bişiyim gitmedi diye[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 goblin chitinimi almasınlaarrr :( centrix in hediyesi bana ühühüh :([signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar