Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten aşık mısınız?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum siz kendinize sorar mısınız ama.. Benim aklımı kurcaladı şu topikleri okurken. Şu an çok mutlu bi birlikteliğim var. Sürüp gidiyor.. gayet mutluyum. Aklıma takılansa gerçekten aşık mıyım yoksa boşlukta hisseden insanlar gibi karşıma ilk çıkana "evet" mi dedim,yaz aşkları gibi? Ya da ben onu mu seviyorum yoksa yeniden aşık olmayı mı seviyorum? Bilirsiniz..Aşık olmaya aşık olanlar vardır.

Size soracağım bunu nasıl anlayabilirim o. Arada çoook ince bi çizgi var gibi..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ask ndr tam bilmiorm ben.. ama onu dusunmedn edemiosan onu dusundugunde gulumsuosan ve hersey sana onu hatirlatio ve onsuz bisi yapmayi dusunemiosan asik oluosn sanirim.. en azindan ben ole issettigim zamn asik oldugumu dusunuorm :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

ona ne kadar ihtiyacın var, hayatında o olmasa büyük bir boşluk olur mu, yanında olmadığı zamanlarda oturup uzun uzun düşünüyo musun onu, uyumadan önce aklına geliyo mu, ona iltifat etmeyi seviyo musun, herşeyini ona anlatmak istiyo musun..bu tarz sorular sor kendine, cevabına bağlı olarak aşıksındır veyahut sadece çıkıyosundur/hoşlanıyosundur.

+seni ne kadar üzebilir, ona karşı ne kadar hassassız, vazgeçilmez mi, herşeyden öncelikli mi..
[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..

[Bu mesaj sir tarafından 03 Ağustos 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle anlatiyim. onu 1 gün bile görmeden yapamıyorum. Hatta nereye gidersem ne yaparsam benimle olsun istiyorum, hep yanımda olsun. Sürekli aklımda onu mutlu etmek var...bi an gülümsemesini görmek. Kendime böyle soruları fazla sormam aslında. Şu yaz aşkları topiki kurt düşürdü aklıma.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 03 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
onla ilgili birşeye üzülünce kavga edince mesela ne kadar gerçekten derinden dünyanın sonu gelmiş gibi üzülüyorsun

hmm. 2.5 ay oldu. 2 kere tartıştık. birinde tüm gün moralim bozuk gezdim. hiçbişey yapamadım, çok üzgündüm. diğerinde dünya başıma yıkıldı gibi oldu hakikaten. Hiçbişeyi kaybetmekten bu kadar korkmamıştım aslında.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

sen kesin aşıksın mwhaha

bak sana kendi paranoyaklıklarımı anlatıyım dergi tesleri yapıp sonra delirdim
gazetenin günlük falını okuyup hoşuma gitmeyen birşey varsa delirdim
yıllardır okuduğum bir kitabın son serisinde kız sevgilinsen ayrıldı die delirdim

delirdim= deli gibi paranoya yaptım

böyle herşeyi takıp kurup olay yapıyorsan aşıksındır =)[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu iki aylik asklarda

bir kac sene cikinca isler boyle islemiyor:)

ulan niye kil etti beni diye kiziyon bu sefer

said:
onla ilgili birşeye üzülünce kavga edince mesela ne kadar gerçekten derinden dünyanın sonu gelmiş gibi üzülüyorsun
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına bakarsanız. Onunla birlikteyken yüzüne bakıyorum..ne kadar mutlu olduğumu düşünüyorum. Huzur bu olmalı dedim içimden. Sadece o ve ben. Sonra birden bi düşünce geldi aklıma. Ya biterse? Ya ayrılırsak? naparım ben...vs.vs bunları düşünmek istemiyorum ama hep aklımın bi köşesinden geliyolar. İşte bu normal mi onu soruyorum?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 03 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
sen kesin aşıksın mwhaha

bak sana kendi paranoyaklıklarımı anlatıyım dergi tesleri yapıp sonra delirdim
gazetenin günlük falını okuyup hoşuma gitmeyen birşey varsa delirdim
yıllardır okuduğum bir kitabın son serisinde kız sevgilinsen ayrıldı die delirdim

delirdim= deli gibi paranoya yaptım

böyle herşeyi takıp kurup olay yapıyorsan aşıksındır =)

haklısın galiba :) test yok. dergi yok :) fazla düşünmek yok.
:-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

ya giderse ya onsuz kalirsam..

tam bi kabus.. dusuncesi bile insanin gununu rezil etmeye ytr.. hic bunlari dusunme beraberliginiz tadini cikar.. ayrilirsaniz o aciyi yeterince yasicaksin simdiden o aciyi hissetmene grk yok[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 03 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
Bir de aramızda 4 saat yol olucak üniversite başlayınca. O da mahvediyo insanı. Ben 1 gün göremesem fıttırıyorum oysa ki.

4 saat nedirki sabah 8 de çıksan 12 de ordasın akşam 4 de binersin 8 de evindesin şahsen ben yaparım...[signature][hline]<C & E>
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 03 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
ya bu iki aylik asklarda

bir kac sene cikinca isler boyle islemiyor:)

ulan niye kil etti beni diye kiziyon bu sefer

said:

onlyreal, zaten bizim 2 sene olcak yakında twistedemo ile. ayrıca ilkokul 1. sınıftan beri tanıyoruz birbirimizi :)[signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pluton, 03 Ağustos 2005 22:56 tarihinde demiş ki:

4 saat nedirki sabah 8 de çıksan 12 de ordasın akşam 4 de binersin 8 de evindesin şahsen ben yaparım...

Arada bir de Kapıkule Sınır kapısı var. Ama olsun. en fazla 30dk. harcarım orda :-P[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...