Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Barlara damsız alınmamanızın çok mantıklı bir sebebi var, elalemin kız arkadaşına sarkıp dayak yemeyin diye. Kendi iyiliğiniz için yani, ha ben karıya kıza sarkmayacam diyorsan, git arkadaşım başka bir yere. Yani...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yok ben kel olmayan iriyim kel parayi sizden alip bana veriyo.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Otobuste muavini kacIr ve otobosu bodruma cekmesini soyle hayat orda :) . $aka bi yana marmarisin denizi iyidir sIcaktIr gerci biraz yani denize girdigini pek anlamazsIn bu mewsim.Turist bol Antalya ve bodrum arasinda oldugu icin hem slav IrkInI hem de germen kavimini barIndIrIr.ClubLarI yerli icki belen$$$ derler ama barIn onune bin tane adaMInI yIkarlar bi halt icemezsin. Olu deniz iyidir ama gormeden geLme..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Alexi_Septimus, 05 Ağustos 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Barlara damsız alınmamanızın çok mantıklı bir sebebi var, elalemin kız arkadaşına sarkıp dayak yemeyin diye. Kendi iyiliğiniz için yani, ha ben karıya kıza sarkmayacam diyorsan, git arkadaşım başka bir yere. Yani... E ben bi şekilde kız bulup içeri damlayıp tüm kızları pandikleyebilirim de içeri daldıktan sonra.Yeter ki niyetim olsun yani.Giriş sorun değil ki o kadar deliler gibi kafaya taktıktan sonra. Ayrıca tatilin pek bi anlamı kalmaz orda kızlarla takılmadığın sürece. Mantıklı olan tarafı şöyle olanı zaten, kız bulursun, arkadaşlarındır. Onlarla girersin falan daha sonra da girer içerdeki yalnız hatunlardan beğendiğini kaparsın bir şekilde =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi eğlen, gez toz. sen burdanda eli boş dönersen :/[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 oof of özledim walla marmarisi eylülde inşallah biz çalışalım tatile gidenleri seyredelim kader mi bu yaa:( biletler de 3 ayda nasıl da zamlanmış öyle! barlar sokağında dam sorunu yaşamazsın çünkü gittiğinin 2.günü bulursun bir dam merak etme sen:)[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Abi marmaris cennet ya.. Her taraf rusmu dolu olur be kardeşim.. Bende gidecektim ama ekonomik sorunlar yüzünden gidemiyorum bu sene :([signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valal gidiyoruz, bakalım görelim nolcak[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu arada bu öğrenci fiyatı =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi bakalım hadi sıkılıyorduk zaten hergün aynı şey, sen gidiyormuşsun tatile. ne diyeyim, güle güle git güle güle gel:)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 vallahi öyle, sıkıcı geçiyor günler[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Güle güle kazasız belasız gidip gelirsin insallah...[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben hep marmaristeym.. :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 off off bende tekrar Bodrum'a gitmek istiyoum! (Gerçi oradayken çok geri dönmek istemiştim ama...) iyi tatiller... Pawler gelince bir ara görüşelim ya Benim acc ile o kadar yazı yazdın zamanında bi tanışamadık =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Prawler, 05 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki: ee uncla ve chip önerileriniz yok mu marmariste mekan fln? backstreet derim barlar sokaginda saglam hatunlar oluyor mecburiyetten oraya giderim ben orda oldugum surece.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: nuwanda, 05 Ağustos 2005 23:31 tarihinde demiş ki: ben hep marmaristeym.. :D neresinde?[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Arkadaşlar bu hafta içinde marmariste olacak olanları tekneye beklerim :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 marmariste kimse yok mu şimdi?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bizim yapamadığımızı yap bakalım :) iyi eğlenceler şimdiden.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: uncla, 06 Ağustos 2005 00:30 tarihinde demiş ki: said: nuwanda, 05 Ağustos 2005 23:31 tarihinde demiş ki: ben hep marmaristeym.. :D neresinde? tam armutalan marmaris sınırında oturuorm. anfi tiyatronun cok yakınında[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 marmarise uzaksın yani[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 niye kamil koc? caninami susadin lam[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Hadi güle güle ben evde kalmak istiyorum sen gitmek :D bzimkilerle yollasaydım seni ben die giderin ahhaeahe[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Zegna, 07 Ağustos 2005 01:58 tarihinde demiş ki: niye kamil koc? caninami susadin lam metroya mı binelim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hade de get be bi gidemedin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar