Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar Marmaris Yolcusuyum...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Otobuste muavini kacIr ve otobosu bodruma cekmesini soyle hayat orda :) . $aka bi yana marmarisin denizi iyidir sIcaktIr gerci biraz yani denize girdigini pek anlamazsIn bu mewsim.Turist bol Antalya ve bodrum arasinda oldugu icin hem slav IrkInI hem de germen kavimini barIndIrIr.ClubLarI yerli icki belen$$$ derler ama barIn onune bin tane adaMInI yIkarlar bi halt icemezsin. Olu deniz iyidir ama gormeden geLme..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 05 Ağustos 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
Barlara damsız alınmamanızın çok mantıklı bir sebebi var, elalemin kız arkadaşına sarkıp dayak yemeyin diye.
Kendi iyiliğiniz için yani, ha ben karıya kıza sarkmayacam diyorsan, git arkadaşım başka bir yere.
Yani...

E ben bi şekilde kız bulup içeri damlayıp tüm kızları pandikleyebilirim de içeri daldıktan sonra.Yeter ki niyetim olsun yani.Giriş sorun değil ki o kadar deliler gibi kafaya taktıktan sonra.
Ayrıca tatilin pek bi anlamı kalmaz orda kızlarla takılmadığın sürece.

Mantıklı olan tarafı şöyle olanı zaten, kız bulursun, arkadaşlarındır. Onlarla girersin falan daha sonra da girer içerdeki yalnız hatunlardan beğendiğini kaparsın bir şekilde =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 06 Ağustos 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
said:
nuwanda, 05 Ağustos 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
ben hep marmaristeym.. :D

neresinde?

tam armutalan marmaris sınırında oturuorm. anfi tiyatronun cok yakınında[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...