sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 güzel bişeydir de "bu gece muhakkak bi tek gecelik ilişki yaşıycam" mantalitesiyle ortamlara akarak olmuyo, kendiliğinden gelişiyo bu olay genelde, bana ve arkadaşlarıma öyle denk geldi zaman zaman.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: BlaCk, 06 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: tek gecelık ılıskı yasayan her kadın ahlaksız şerefsiz olacak diye bi durum yok. Gayet normal bisey olarak bakılıyo zaten batılı ulkelerde. Yanlışın var... Sanmaki Amerikada yada Avrupada (özellikle Amerikada) tek gecelik ilişkiler (vs..) gayet normal bişey... Emin ol onların yobaz kesimi bizimkilerden daha tutucu. Batılı kültürü bize TVlerden enjekte edilen imajdan ibaret değil... Tabilki böyle şeyleri normal karşılıyanlarda var tıpkı Türkiyedeki gibi... Batıyı gözünüzde büyütmeyin.. Ayrıca Amerikada (Avrupadada öyledir muhtemalen ama orayı tam bilmiyorum) tek gecelik ilişki için kız tavlayabileceğin içkilli mekanlara 21 yaşını doldurmadan giremiyorsun... Oysa Türkiyede 16tından itibaren istediğin mekana gidip şansın ve karizman varsa tek gecelik bir ilişki bulabilirsin :)[signature][hline]İki Paralel Doğrunun Kesiştiği NOKTA | [Bu mesaj TREMO tarafından 06 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Denk gelmemi$ demekki sana :) Ulkemizde de bol oyle insancIklar ozellikte $ehir dI$Inda uni okuyorlar ise.. Cok memnun oluyorum oylelerine denk gelince.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 denk gelmedi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İlk tek gecelik ilişkimi yaşayaınca size haber vereceğim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olmamu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: TREMO, 06 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Yanlışın var... Sanmaki Amerikada yada Avrupada (özellikle Amerikada) tek gecelik ilişkiler (vs..) gayet normal bişey... Emin ol onların yobaz kesimi bizimkilerden daha tutucu. Batılı kültürü bize TVlerden enjekte edilen imajdan ibaret değil... Tabilki böyle şeyleri normal karşılıyanlarda var tıpkı Türkiyedeki gibi... Batıyı gözünüzde büyütmeyin.. Her ulkede belırlı bı dinci kesim vardır, aslında. Ama doguya gıdıldıkce bu dinci kesimin cogaldıgıda bi gercek yani.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 biz tutucu yetiştirildik(en azından ben diyim) ama umarım bizden sonraki nesli de böyle yetiştirmeyiz. ben her türlü özgürlükten yanayım, isteyen istediği her şeyi yapmalıdır.(tabi diğerlerinin özgürlüğünü şey etmediği,etrafa zarar vermediği sürece:D )[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Yaşam Kişisel 1 gecelik ilişki × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Denk gelmemi$ demekki sana :) Ulkemizde de bol oyle insancIklar ozellikte $ehir dI$Inda uni okuyorlar ise.. Cok memnun oluyorum oylelerine denk gelince.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 denk gelmedi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İlk tek gecelik ilişkimi yaşayaınca size haber vereceğim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olmamu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: TREMO, 06 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Yanlışın var... Sanmaki Amerikada yada Avrupada (özellikle Amerikada) tek gecelik ilişkiler (vs..) gayet normal bişey... Emin ol onların yobaz kesimi bizimkilerden daha tutucu. Batılı kültürü bize TVlerden enjekte edilen imajdan ibaret değil... Tabilki böyle şeyleri normal karşılıyanlarda var tıpkı Türkiyedeki gibi... Batıyı gözünüzde büyütmeyin.. Her ulkede belırlı bı dinci kesim vardır, aslında. Ama doguya gıdıldıkce bu dinci kesimin cogaldıgıda bi gercek yani.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 biz tutucu yetiştirildik(en azından ben diyim) ama umarım bizden sonraki nesli de böyle yetiştirmeyiz. ben her türlü özgürlükten yanayım, isteyen istediği her şeyi yapmalıdır.(tabi diğerlerinin özgürlüğünü şey etmediği,etrafa zarar vermediği sürece:D )[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar