Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şahin k'yı hiç böyle görmediniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

şahin k'yı hiç böyle görmemiştiniz :)

[spo1=1][/spo]
[spo2=2][/spo]
[spo3=3][/spo]
[spo4=4][/spo]
[spo5=5][/spo]
[spo6=6][/spo]
[spo7=7][/spo]
[spo8=8][/spo]

kaynak
p.s: resimleri spoiler olarak verdim sonra dırdır yapmayın biz bu herifi görmek zorunda mıyız diye :p

Mesaj tarihi:
ahahah süper de şahink nın nette videosunu indirceim bi link verebilirmisniz[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
vall gördüm demek bişey değiştirmicekse,, görmedim
bush ne ya allaım, şaklaban[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
masuhasusda seatle süper olmuş[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
muhteşem olmuş :D[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
Şahin k the jedi master.Ama böyle giderse dark side a kayacak gibi duruyor.
[signature][hline]By The Hammer of Moradin!

[Bu mesaj zamo tarafından 07 Ağustos 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kayar tabi dark side a ..[signature][hline]Anubis the Sexy
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
kim bizmi
haşaa[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
mükemmel abi eline sağlık kim yaptıysa.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
yapma etme abi eehh[signature][hline]Anubis the Sexy
  • Yeni Oluştur...