Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 UO Exploit adında bir programla ip ve port yazarak sphere freeze oluyor. Bunun hakkında bilgi sahibi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Böyle bişey olsaydı şu anda sphere server kalmazdı... Sanmıyorum böyle bişey olcağını.[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sanmıyorum değil elimde program ve denedim ve de oldu. Bütün serverlarda olmuyor , demek ki bir onlemi var. Evde denedim oldu yeni açılan bir serverdada oldu. Deneme amaçlı p.m ile ip port atarsanız deneriz. [Bu mesaj Gaboo tarafından 07 Ağustos 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 attım pm[signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 client 203 de oluyor herhald o.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Clientle alakası yok sanırsam. Servera login atağı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benim bildiğim öyle bir program var acc name ve şifre yazıyorsun sürekli 24kb bw yedi felan diye konsolda yazılar cıkıyor. o client 203 ile oluyor. senin dediğin programı bilmiyorum.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benim dediğimde [-] [+] [-] [+] gibi sürekli doluyor çalışırsa, çalışmazsa [-] [-] [-] diye gidiyor. Yalnızda ip ve port yazarak. Bir ip den max kullanıcı sınırı yapınca servera etkisi önleniyor faka yinede konsolu şişirip bağlantıyı harcıyor. KEsin çözümü olan sunucular da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 fake bunlar önlem kolay.[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Nasıl oldugunu da soylesen bizde yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar