Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aleti bir heves alıp 1-2 kere kullandıktan sonra kutusuna kaldırdım. alet tertemiz ve overdrive/distortion pedalından beklediğiniz herşeyi size fazlasıyla veriyor. burdan ses örneklerine ve detaylı özelliklerine bakabilirsiniz aletin.. normalde antalyada yaşıyorum fakat bütün yaz boyunca ankaradayım. kargoyla da gönderebilirim heryere (kargo ücretini sizin ödemeniz şartıyla) fiyat 80$[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 07 Temmuz 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Xt live ını aldata aldata Boss Os-2 ile mi aldattın püü sana :) Böle elinde patlar işte ehe[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 up up up up up[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 haydin bakalım 70$ a indirdim daha ucuza bulamazsınız. 150$ normal satış fiyatı ki alet 0 dan farksız tertemiz..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben mi alsam napsam :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hala duruyo alet, ilgilenen olursa ÖMS atsın.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 link yamuk olmuş biraz, şöyle vereyim ben hehe. http://www.bossus.com/index.asp?pg=1&tmp=7[signature][hline]chiptech. Seni unutmayacağız Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hayda farketmemiştim sağol chip ;)[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar