Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya arkadaşlar ben arkadaşlarımı server a alıyorum ama her seferinde Loginserver=ip im,2593 bunu yazıyorum static ip yi nerden bulucam bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 telekomdan static ip alman gerekli[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yada; www.no-ip.com[signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____| [Bu mesaj TourniqueT tarafından 03 Ağustos 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TourniqueT tarafından 03 Ağustos 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: TourniqueT, 03 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: Yada; www.no-ip.com ya kardeş bu ip yi static 7yapmak için para ödiyecez mi www.no-ip.com a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Alakası yok. Üye olmak zaten ücretsiz. Üye olup gerekli işlemleri yaptıktan sonra Static Ip'ye sahip olursun. koLay geLsin.[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
George00 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ama Pluton arkadaşın da dediği gibi. En sağlıklısı Telekom'a gidip Static Ip talebinde bulunman. Zaten 2 güne kalmadan Static Ip yapıyorlar...[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sanırım evet static ip ücretlerinden bahsediyodu birisi forumda yanlış hatırlamıyosam[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar