Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

humanoid isteyen çok var mı?

jedi_master

Öne çıkan mesajlar

hatta abartayım..
Önce kendimizi yakıp emperorun binasının önünde gösteri yapcaz sonra tabi adam aldırmıycak biz sinirlenerek AT-ST basıcaz 10 tane (yedekte bi tane var:)) Dalıcaz Empire'a o sırada tabi biraz droid destek yapcak..Sonra bizi yakalayacaklar hapise atcaklar orada işkence yapcak bize Humanlar. Bir gece güm güm sesler gelcek bir bakcam bizim çırak dükkanda gizlice AT-ST yapmış bizden habersiz.(!?!) Bizi kaçıracak gizlice(!!??!!) naboo ya kaçırıyor orada halkın açlık öldüğünü görüyoruz...[hline]
Never was and never will be..
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat patch verdi, alırken (dün gece ve bu sabah) 2 kere kitlendi - tabi bu sıcakta, küçük kasa ! - son 2 sa.40dk'sı kaldı patch'in, anlamadım ben de 1 haftalık oyunda bu kadar patch ?

bugün bi arkadaşın (orda zaten kuruluydu - 2 gün önce geldi ona) bilgisayarın'da ss ve eclipse karakterlerimi yaptım ama eclipse'i silebilirim, emin değilim...ikisini de human yaptım.
Eclipse'de bir wookie brawler yapsam, adı da
Kodu'mu Otur'turum olsa !?!? :D[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - atlanteen (ao)
nicholai - kai (daoc)
ozan - istanbul (tr) :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 05 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
jedi-master dial upmısın?[hline]
Never was and never will be..

isdn 128k - bir arkadaşım kablo 256'dan bağlanıyor, oyun ona 2-3 gün önce geldi, son patch'i birkaç saatte aldığını söyledi.
belki benimki oyunu ilk defa kurduğum için çok uzun sürdü.

kaç mb olduğunu bilmiyorum, patch'e geçmeden önce bir süre "scanning files"la geçiyor...demin gene kitlendi, şimdi o scan'deyim...scan bittikten sonra yazarsa söylerim kaç mb olduğunu.[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - kai (daoc)
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat patch olayıyla ilgili birkaç düzeltme:
o makine p3 650'ydi, sonra patch'in son 2-3 saatine girerken kitlenmeler arttı, her seferinde tekrar başlayıp tekrar scanlemesi falan baktım olmicak, ofisten getirdigim p4 2.4'ü bağladım (diyeceksiniz ki baştan niye bağlamadın: üzerinde cd rom yok, onu takmaya üşendim / isdn modemi tanıtmaya üşendim - lakin kendi tanıdı!?!) neyse lafı uzatmadan:
p4'le bağlanınca 1 saat patch verdi, ilk dakikalarını alıyorum.[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - kai (daoc)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...