H4ck3R Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya bu pelerin için np kaç olması lasım np böle 0/0 neresi kaç olması lasım bide np yetince satıcıdan alsak pelerini olur mu ? lütfen acele cewap yazın bekliom pls şimdiden thanks you..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Clan' daki oyuncuların toplam NP si 144k olması gerekiyor. Daha sonra Knight Quest' i yapıyosun. Clanın Knight mertebesine ulaşmış oluyor... Knight olunca da kıytırık bir pelerin alıyosun otomatik olarak. Daha sonra parayla, grade' ine uygun pelerini alabiliyorsun.[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 atıyo o sen ona bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yada Pelerinli Bir Clanın Masterine Yalvarıyorsun "abbey allah rızası için allyin olum ne iş olsa yaparım" diosun,oda sana acıyor veriyor allyliği sende beleşe çekiosun pelerini.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H4ck3R Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya bu np 0/0 neresi 144 olcak bide pelerin görevi için lvl kaç olması lasım nerden yapılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya yukarıda Oyun hakkında bilgiler var orda yazdık ama dimi pelerini?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Pelerini napcan harbiden git sen pelerensiz gez.Bak ares te pelerensiz clan cok az sende onlardan biri ol işte :D Pelerin bişi vermiyor. Bir anım var :D Biz pelerin aldık diez de The_Only clanı varken Turk bir arkadas gelmişti dediği sözler : -Abi bu pelerini takınca Manyak oluyormusuz.Bir kerede Lvl 55 oluyormusuz dogrumu :D Yarılmıstım :p[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 -abi ver bi kere giyiyim parası neyse veririm... bilmiyolar dalga geçmemek gerek :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende pelerin sevdasındayım hala güya clandayım ulen 42 lvl adamın klanı olurmu ya savaşa gitmiyosun hiç bişi yapmıyosun toplanıon lania kesiyon başka bişi deil siz böle diince pelerin sevdasıda kalmadı bea[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hackle birinin pelerinini senin icin cok zor olmasa gerek.Nede olsa hackersin.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H4ck3R Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben bazı lamer hackerler gibi deilim önüme gelenle oynayamam şimdi bana yardımcı olcak kimse yok mu 0/0 neresi 144 olcak pelerin görevi için lvl kaç lasım lütfen yazın thanks you ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=118092&page=2[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 144000 olacak iki taraftan hangisi olursa olsun makbuldür. Pelerini Clan alır insan değil zaten pelerin görevindeki sentor öle tek kesilebilicek bişiy değil. oyüzden kendin 144k np yapmaya çalışma. [Bu mesaj Fortuna tarafından 03 Ağustos 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu soruya 12456875623 defa cevap verdik. En sonunda dayanamadım ve Oyun Hakkında Bilgiler / SSS Sticky'si altında konuya değindim. Lütfen forumda birazcık arama yapalım.... biraz daha dikkatli olalım...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya bıse sorcam kınıgt quest ı nasıl ve nerde yapıcaz bı yaratık falan kescez dıolar dogrumu yardm edın bu ısten anlmıyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OnuRRR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yemişim pelerini ya eskiden pelerinmi warmış..:D[signature][hline]Life Is Nothing Without Fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar