ExactitudE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 beyler bende +2 bir kukry var ve ne ile en sağlam upgr yapabileceğimi bilemiyorum bir kaç kez nus ile yapacaktım fakat vazgeçtim arkadaşlar sakın yapma dedi neyse cevaplarınızı bekliyorum.Poison damage eklemek için elemental gerek galiba? her elementelde kullanışta 10 poison damage mi geliyor ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :D[signature][hline]Asla nezaketi zayıflıkla karıştırma... LVL:4x Assasin Race: El Morad Nick: ExactitudE Clan: ::CHAOS::
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kukrye upg. yapmaya bile degmez bence satıp sb ye dön. sbnin tamir masrafı daha az ve apleri yakın ama illaki upg. edicem dersen nus derim. upg. etmek için en iyi şey bus tır onuda kukrye kullanman saçma olur. paranı biriktirip cleaver almanı tavsiye ederim. bu arada +3 e kadar nusla %100 olur. ondan sonrası allah kerim. poisonda 10 ar 10 ar artıyor (yanlış olmasın)[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
ExactitudE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cok tesekkur ederim saol. :D[signature][hline]Asla nezaketi zayıflıkla karıştırma... LVL:4x Assasin Race: El Morad Nick: ExactitudE Clan: ::CHAOS::
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sana +8 yanar dönerli bi dagger verim huso.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 +5 e kadar nus bas korkma. zaten o iteme bus basamazsın daha..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 3-4 yanma olasılıgı %50 4-5 yanma olasılıgı %75 yapdıgım upglere dayanarak dıyorum. p.s: en azından bende boyle =/[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mykoda öylede uskoda o kadar düşük diil. +4 %75 oluyo +5 %50 oluyor gibi gibi. dün 10 tane priest chitin/crimson/viperstaff karması upg. ettim. 8 tanesi +5 oldu sonunda 3 tanesi +6 oldu. nusla tabii bu dedigim.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya dandık ıteme nus basıyorum patlıyor ben napım.dun; elemnt staff a nus basıyorum +3 ten +4 e gecerken patladı.(patlıcagını bıldıgım ıcın cus la bı staff patlattım onceden ama yıne patladı elm.staff eheh) alchemy staff vardı ona nus basıyorum o da +4 ten +5 e gecerken patladı. bu yuzden cleaver ı +3 yaptım +4 e basmaya yemıyor ehah.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
kaan1989 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Pyro, 05 Ağustos 2005 16:08 tarihinde demiş ki: ya dandık ıteme nus basıyorum patlıyor ben napım.dun; elemnt staff a nus basıyorum +3 ten +4 e gecerken patladı.(patlıcagını bıldıgım ıcın cus la bı staff patlattım onceden ama yıne patladı elm.staff eheh) alchemy staff vardı ona nus basıyorum o da +4 ten +5 e gecerken patladı. bu yuzden cleaver ı +3 yaptım +4 e basmaya yemıyor ehah. yaw o senin şansın ben nusla alchemy staffı +6 yapmıştım :)
OnuRRR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya ben ilk kukyr elime geçtiğinde sb lere yaptığım gibi ona da aynı şeyleri yapmıştım upgrade yamak için Normal upgrade scrollerle +5 yapıp bi bus kagıdıyla +6 yapmıstım:D sende öle yap alt tarafı yakarsın nolcek:D[signature][hline]Life Is Nothing Without Fucking
Öne çıkan mesajlar