ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: SirAnubis, 06 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: hangi serverda mage ? cypher..istiosan lvl40+ rougla deısebılırım..ama burdan konusmayalım pazar alanına gırmesı lazım bu muhabbetlerın bana ozelden msj at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: arcenoid, 06 Ağustos 2005 12:26 tarihinde demiş ki: walla neyle kasarsan kas ama. en iyisi assasien bence. archer i salla. Nasıl ya okçular iyi item olduktan sonra çıldırıyo biliyormusun sen bence lvl 60+ kadar assasin kasılmalı eger chitin bow falan buldun mu zevkine ret skill yapacaksın en güzeli öyle oluyor[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Assasin Rlz. Tek Geçerim Archer Totemic Bowun Olmadıktan Sonra Bir Hiçsin.[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence archery daha ii neden dii sorarsanız czde herkeezde dagger defans var 25 bile olsa dagger defans cok etkılıo bide savaslara girdigin zmn cok lag oluo milletin arasına girene kadar 10 kere oluosun ama archery le ole arkadan arkadan indiriosunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 önce bi 62 ol assasine dönersin sora 62 den önce assasine dönmek pek akıllıca değil,niye dediğinizi duyar gibi oluyorum:Dmagic shield tek başına apos dönersin benden tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla damage olarak pek fark yapmıyo. mage im ben. sin de 1.5K vuruyo archer da 1.5 k vuruyo. ama uskoda en çok damage veren karakterin bir archer olduğunu unutmayın ;)[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Basit bi açıklama yapıcam. Ben diezde Lvl 61 archer ım setim full +7/12 chitin ve elimde ib +7 var şimdi sorucaksınız bu itemlar güzel hoş takılar fln die onlarda iyi sayılır kekuri ringler ve pp var üstümde gerisi normal düz takı. Action da rogue'lara minimum 300 maximim 2000 vuruyorum shadow hunterla(lvl 60 archer yeteneği) 2000 damage i abartı gelicek ama debufflar sayesinde 2000 vuruyorum. Neyse önemli konuya gelelim. Bu oyunda inanın akıllı ve elini çabuk tutup etrafınızı iyi kolaçan ederseniz archerın üstüne NP kazanan bi class yok.. Çünki uzaktan vuruyorsunuz vuramama şansınız yok %100 oku atıyorsunuz. Şimdi - leri + larından bahsediyim: +'lar: 1 Kesinlikle tam bir fordcu chardır, hp si sona inen çoklu kişinin daldığı bir düşmanı %99 siz öldürürsünüz. 2 Uzaktan hasar vermesi özelliğinin yanında mesafe olarak mage in kullandığı mesafeye nazaran 10 metreye yakın bi atış alanı ortaya çıkar buda demektirki teke tek bir mage veya priestle savaştığınız zaman 2 şut kesinlikle atar ve savaşa üstünlükle başlarsınız. 3 En önemli özelliği ise grupların en arkasında kalıp savaşan dostlarına arkasın hatrı sayılabilicek kdr fazla hasar vermesidir. 4 Son olorak kesinlikle pk party nin varsa 2 assasin yerine 1 assasin 1 archer alın nedeni kaçan düşmanı assasinler yakalayamayabilir fakat archer durduğu yerden shadow hunterla ölmek üzere olan düşmanı anında yere serer. Kaçışı vu kurtuluşu yoktur. 5 Light Feet'i kullanması archer a verilmiş en güzel yan yeteektir bence. Düşmanınızı hem iyi kovalar atış mesafesi sağlarsınız hemde gerektiği zaman hızlıca kaçabilirsiniz. 6 Archer sadece uzaktan saldırmaz 5 arrow atma özelliği vardır düşmanın tam olarak dibine girip 5 arrow u sürekli kullanırsanız düşmanınızın şansı %1 dir :) Fakat bu 5 arrow olayı genellikle archerlar arasında geçer 2 archer birbirini gördümü kesinlikle uzaktan savaşmaz dibine girer arrowları konuşturur. Comboya ilk kim başladıysa o kazanır. Hp pot'un faydasız kalacağı oyundaki en güçlü saldırıdır... -'leri : 1 Uzun zamanda çok adam öldürebilirsiniz. Yakın savaşçıkar gibi bi ona bi ona dalıp kısa sürede kazanç sağlıyamazsınız. 2 Teke tekte hele bir warrior a karşı %1 bile şansınız yoktur. Warriorun süreklilik combosu sizde bulunmadığı için hem zırhdan dolayı fazla hasar alırsınız hemde hp nizin düşük oluşundan kısa sürede OooOOooO :) 3 Zayıf bir karakterdir Ok atma süresi yavaş olduğundan teke tek veya 1 kişiye saldırarak pek kazanç sağlıyamazsınız. 4 Düşman tarafından genelde priestlerden sonra 2. hedef olarak görülürsünüz. Bi archerın canlı kalması düşman tarafından hiç iyi bir olay değil düşman için 2. en önemli risk arzeden karakterdir. Bir dipnot: Asla ama asla grubun önünden gimeyin herzaman arkalarda veya grup içinde yer allın zayıf ve yakın savaş yeteneği bulunmadığından dolayı düşmanlardan 2 kişi bile sizi öldürmesine fazla gelir. Unuttuğum birkaç yanı daha olabilir. Archer oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu. Saygılar Name : SouL_ Server : Diez Clan : Tormentors Class : Archer Lvl : 61xx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Archer rulez... Arrow Shower rulez... Sağlam bir combon olmadıkça,minor healing olayını yiyip yutmadıkça,assassin her zaman paspas olmaya mahkum...Tabi ki 60+ karakterleri baz alarak konuşuyorum... 60+ archer >= 60+ sin (ikisinin de aynı derecede geara sahip olduğunu düşünürsek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Sahsen ben sin oynadim ve daha cok hosuma gitti archerdan cunku archerda el kombonuzun cok seri olmasi gerek cunku 4 shadow shouttan sonra mana bitiyo karsinizdaki adam salak degilse ya kaçar ya pot içer heallenir vs. onun için el kombosu hizli olanlar archeri secsinler ayrica stealth yetenegi olmadigi için hemen göze carpar acik hedeftir.sinse gizlice yaklasip spike ile np alabilir hemen ( cz de ezikler dusman gorunce town) archerlari goren ezikler ise hemen town :)[signature][hline]Knight out WoW in :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Niye stealth yeteneği olmasın?Gayette güzel explore/archery giden adamlar var.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 archer minimum 200 dmg veriorum tek bir okta 50 mp gidio arka arkaya atıorm bekleme birşey yok o kdr güçsüz değil anlıcağınız daha lvl 41 im 50 60 vs. olduumda 10 snde 2500 dmg e fln gelir herhalde[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kardeş biz "pvp" den bahsediyoruz pvm den deil tabiki 200-500 vurursun yaratıklara ama playerlara o kdr yüksek vurulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Elindeki ok a ve skillerine bağlı kaç vurduğun :P [Bu mesaj Aware3 tarafından 07 Ağustos 2005 08:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 lvl 60 char1mla once assaasindim mirage +8 ve shard +7 ve dual rol um vard1.ama fark ettiim ben1m beceriksizliimden herhalde ne zmn adam kssem bende oluodum:D.bence assainin saglam olab1lmes1 1c1n lvl 62 olmas1 laz1m.ve oyunda np 1.lieri hep assainler ne kdr dag def olsada ii bi kombocu herkesi al1r.eet cz de yen1ysen tab1k1 archer olcan archerla np kasmak kolay ama elinde ib +8 veya totemic bow olcak 2side baya pahal1 itemlar...[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 totemic bow mu o_O?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eet 135 ap li bir ok gerisini sen hayalet. gozumle gordum adam 120goldbara satıyodu.nası satıcagını anlamıorum 120 goldbara ama.. [Bu mesaj ConYTurK tarafından 07 Ağustos 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Usko'da Totemic Bow mu varmış? o.O[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 walla yaw trade ekranına sığmaz bi defa. peki mesela 120 gold barı adam benden nası alacak? ben itemi alacağıma emin olmadan gb falan vermem. o da parayı alacağına emin olmadan itemi vermez. bunun yolu nedir? yeni bi char açıp gb leri ona transfer edip charı adamamı vermek ne? (aklıma bi bu geliyo)[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OnuRRR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben şu ana kadar 2 serverda oynadm ve 2 serverda da assasinden başka char açmadım. Kabul ediyorum archer bazı yönlerden üstün ona lafım yok gerçekten çok ii olabilio yeri geldiğinde fakat şunu söylemek istiyorum ki; Ustu +7 full plate +dex bonuslu lvl 61 paper bi assasin aynı özelliklerde bi archer ile karşılaşsa bence archerın kurtukuşu yoktur.Şunu söyleyim kendimden biliyorum. Saydığım özelliklerde elinde 2 tane +7 sahrt olan bi assasin elinde +7 chitin bow olan bi archer ı her türlü alır bence. Birincisi archer olduğu yerden ok atıyor ve saldırıken hareket etmyor.Assasin ise hızını kullanıyor ve sabit olmayan bi assasine archerın 5 li ok atmasının bi faydası olduğunu sanmıyorum.Ve archerın shadow hunterla vurduğu damageyi spike la karşılaştırmazsınız bence. Şöle bişey düşünün archerın assasin yanına gelene kadar vuracagı damage en fazla 2 shadow hunterdır ama assasin 2 pot içerek bence bu saldırıyı savuşturabilir ama yanına geldiğinde archerın bir spike bir thrust ve bir pierce ı ölmeden savuşturabileceğini sanmıyorum. Ayrıca kasrkende göreceksiniz assasinle kasmak archerla kasmaktan daha kolay bence çünkü kayarak vurmak assasin için bir avantaj ve tek aksarken çok işe yarıor ayrıca archerdan daha az pot kullanıorsunuz. Tabe bunlar hep assasinde gördüğüm artılar ama elbette ki archerın range özelliğiyle savaşan bir grubun arkasından assaisnden daha çok adam alacagından kuşku yok. Ama ben assasine hastayım ve ne olursa olsun skill değiştirip archer olmam....[signature][hline]Life Is Nothing Without Fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yoo assasinde daha fazla pot kullanılıyo görmedin mi gelene kadar 2 pot içtin archer hiç içtimi pot ? :D:D:D hem archerlar uzaktan vurduğu için pot a gereksinimleri pek yoktur ( hp pot :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar