runo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bu oyunu hep oynamak istiyorum ama bitürlü ilk bölüm bitmiyor sherlock holmes'dan dr.watson'a geçmiyor otomatik sinir oldum tam çözümle oynuyorum herşeyi doğru yapıyorum ama bitmiyor benim oyun mu bozuk acaba?öyle olabilir çünkü ilk bölümde aldığım bir kağıda read diyorum diğer kağıtlar gibi sol taraftaki kitabın içine girmiyor kalıyor öyle inventory'de.[signature][hline]Aşk yoktur, şarışınlar boktur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
runo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yardım lütfen...[signature][hline]Aşk yoktur, şarışınlar boktur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aha aynı sorun bende de var İlk yerde kaldın dimi Malikanenin içinde.Herşeyi yapıyosun watsonla dışardaki tanıklarlada konusuyosun ama öle kalıyosun yapıcak bişeyin olmuyo.Tam çözümüne baktım bende defalarca aynı sekilde oyunu resmen bırakmak zorunda kaldım oynayamadım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
runo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende watsona geçmiyor bile otomatik geçis olmuyor ama sen değiştirebiliyorsun öylede olmuyor.[signature][hline]Aşk yoktur, şarışınlar boktur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar