Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2v2 pvp

Remus

Öne çıkan mesajlar

Iyi de her Warrior-Paladin ve her Druid-Warlock ayni mi?
Ben esit yeteneklere sahip kendi classlarina gore esit geara sahip Warrior-Paladin'den bahsediyorum.
Yoksa ben de tek Warrior'la Shaman-Warlock aldim. Ne olacak simdi? 2 vs 2'de Warrior solo?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

[Bu mesaj -Wissy tarafından 04 Ağustos 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Remus, 04 Ağustos 2005 11:14 tarihinde demiş ki:
sizce en iyi 2v2 pvp yapicak class hangileri bence 2 mage sizce ne (2 rouge da fena degil gibi )
2 rogue u retalliation skilli cooldown da olmayan bir warrior 15 bitmeden öldürür : ) Overpower + Retalliation ftw[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MukanKaan, 04 Ağustos 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
druidin kendine heal atmasını arthas gelse engelliyemez.

hmm...earth shock?purge?daha açık konuşmak gerekirse:shaman?? druid iyi ama heal atmasının engellemenin çok yolu var.ama 2vs2 pvpde classlardan biri mutlaka druid olmalı bence.niye derseniz yanındaki ana classı çok iyi destekleyebilecek bi hybrid bence.heal-stealth-tank-büyü-melee herşey var druidde. tamam bunları belki ana classlar kadar iyi yapamıyor ama o 2x şundan, 2x bundan dediğiniz classlar druid-warrior ikilisini (mesela) kolayca yenemez bence.örnek vermek gerekirse:
druid-warrior vs. 2x mage= druid polyden etkilenmediğine göre druyu saf dışı bırakmaları mümkün değil. warrior polyde kalsa bile druid sürekli peşlerinde olacak. eğer mageler druidi warrior polyden çıkana kadar alabilirse ne ala. alamazlarsa warrior polyden bi kere çıkınca druidle birlikte yüklenip mageleri fazla zorluk çekmeden kesebilir d,e düşünüyorum.
warrior-druid vs. 2x rogue= ya rogueler tek başına warriorla mücadele edemezken bide işin içine druidi koyarsak hiç şansları yok, fearie fireı düşünürsek vanish imkanlarıda yok, druidin bi kere rootlaması yeter warriorun alması için.
warrior-druid vs. 2x shaman: işte önceden hesaplanması en güç karşılaşma. sonucu söylemek çok mümkün değil, ama hem warrinin hemde drunun "çabuk ölmemek" gibi bi hobileri olduğunu düşünürsek shamanlar manayı bitirene kadar hayatta kalabilirler sanıyorum. sonrası onların oyunculuğuna kalmış, warri shamanlarla ilgilenirken druidde arkadan heal basıp totemlerle ilgilenirse başabaş bi karşılaşma olur bence...

not: bunlar tabiiki değişebilir, "kesinlikle böyle olacak, savaş tamı tamına böyle akacak" demek mümkün değil zaten. ama warrior-druid ikilisi çok etkili olur 2vs2 pvpde, burasını kimse inkar edemez.[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.Sonra rengim açıldı, kürküm beneklendi bi de güney afrikaya taşındım.Leopar oldum artık ben, biraz daha sinsi, biraz daha aktif ve biraz daha sivri dilliyim ama içim aynı.Siz bana Leo deyin kısaca...
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar kesinlikle katılıyorum ben druid im ve sürekli beraber oyanadığım ve çok ii anlaştığım bi rogue arkadaşım var onla beraber süper pvp yapmaya başladık son zamanlarda ikimizde lvl40 ız şuan ve en kısa tarih dün farklı zamanlarda lvl?? pri ve akasından gene lvl?? hunter kestik sonra aynı lvl?? şeklinde bi pala geldi hp sini 4/3ünü aldık ama yarıma allaylar geldi daha önce kestimiz o mekanda kestiler öle bizi pala da mana 0 olmuştu tamda :) evet bence en ii 2vs2 de druid ve rogue süper oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 04 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Birde söyle birşey var tabe. Pet kullanan classlar burda ciddi avantajlı oluyorlar çünkü 1vs1 gibi değil durum yani warlock hunter karması bir grup 4vs2 gibi nerdeyse :)

hunter ı sayma druid varsa karşı tarafta hunter tek kalıyo kafadan zaten pet zzzzzzz durumda :)
Sosyal ağlarda paylaş

işte o yüzden priestler, mageler duruken yanına druid alıyoruz abso. ölmüyo çünkü :P mesela şu shaman karşılaşmasında iki shamanda druide saldırıyo. cart bear form, yeterli rage olunca cart frenzied regen...ondan sonra caster forma dönüp heal bastıktan sonra direk yine bear form ve böyle sürüp gider...
Sosyal ağlarda paylaş

:) o yüzden trape girsin diye adak kesiyoruz işte :)
Geçen gün WGde bir warror uzaktan beni belledi belli koşuyor ve bir anda sprintle dalacak. Bende trap koymuştum 10 saniye önce falan ama arkada kaldı baya. Tam o anda yakaladı ve saydırmaya başladı. Ben scatter çakıp trape koştum ve sonunda warrior trape daldı. Sonra mı ne oldu :) Her geri gidip bir magein yardımı ile doğradık ama trap olmasaydı yemişti beni :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 04 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
:) o yüzden trape girsin diye adak kesiyoruz işte :)
Geçen gün WGde bir warror uzaktan beni belledi belli koşuyor ve bir anda sprintle dalacak. Bende trap koymuştum 10 saniye önce falan ama arkada kaldı baya. Tam o anda yakaladı ve saydırmaya başladı. Ben scatter çakıp trape koştum ve sonunda warrior trape daldı. Sonra mı ne oldu :) Her geri gidip bir magein yardımı ile doğradık ama trap olmasaydı yemişti beni :)

lol iimiş;)
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğiniz kadar şu alır bu takar bu otlatır deyin, combat sırasında saniye farkı yüzünden çok şey değişebilir.

Csnin (yada aklınıza gelen skilli koyun buraya) 1 sn geç yada erken gelmesiyle veyahutta grounding totemin önce atılması veya saniye farkıyla gecikmesiyle çok şey değişir pvpde.

Bu yüzden ne desem, ne deseniz, ne desek boş.

Konuşurken tatlı tabi, çakarım totemi atarım sheepi basarım fearı vs... :D[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...