Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş başvurusu ( ilginç bir iş başvuru sorusu )

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

bence adamın verdiği cevap cok gzel ve akıllıca.ben kadını alırım dedim doktor yaşlıyı kurtarır diye ama :D[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

İşe girmeniz için arabanızı tanımadığınız insanların eline vermemiz gerekiyor yani öylemi. Enayi olanı alıyorlarmış demekki işe :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
güzelce okur isek tanımadıgın birisine arabayı vermiyorsun
kalp krizi geçirirken hayatını kurtarmış bir doktor
yani sen zaten orda doktoru tanıyorsun ki seçim yaparken bunu göz önünde bulunduruyorsun[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Benım Cevap Doruydu Bi Ara Bana Bnu Bi Univdeki Prof Sormustu...Ama Onda En Cok SEvdiğin ARk Vardı Doru Olan O..Yanı Bana Sorulan..Benım Cewp

-Arabayı Hasta İLe Doktora Veririm...Arkla Biz Bi Yol Bulruuz...Dmstm Adam Doru Cevap Verdin DEdi..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Sosyal ağlarda paylaş

kimseyi almam sıçarım lan banane
çünkü (evet mantıklı bi açıklama uydurabildim)

doktor zaten okumuş etmiş, büyük bir insan dimi? hemde cerrah adam yolunu bulur.
diğer arkadaşın zaten belli bir bölgesi toprağa bakıo kurtulsa bile miyadı dolmuş kafa kağıdı eskimiş hayır gelmez
kız da zaten güzelmiş bilmemneymiş onuda illaki alan olur.
e bende hiç durmadan yanlaya yanlaya giderim[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

bana bi arkadasım bu soruyu sormustu.sanırı "butun dunya" dergisinden bulmustu.ilk once araba ya cesitli yontemlerle hepsini sıgdırmayı denemiştim.ama o bana bunu olmayacagını yanlız bi kişi alabilecegimi sölemişti.ben de verdigim cevapla işe alınmıştım eheheh[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

ya da!?!yaşlıyı bagaja koyar anahtarı doktora veririm.diğer koltuğa ben otururum kucağıma da kızı alırım?yada ön koltuğa yaşlıyı oturtup bagaja kızla geçebilirim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...