Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İşi kaptım..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Eho verilmesi gereken cevabı verdim, mutluyum. Ancak sonra hasta adamı bagaja koymak, kızı kucağa almak, doktoruda manita koltuğuna oturtmak fantastik geldi oldukça.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben direk kızı alırım acımam:[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ahah süper yaw[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bence adamın verdiği cevap cok gzel ve akıllıca.ben kadını alırım dedim doktor yaşlıyı kurtarır diye ama :D[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İşe girmeniz için arabanızı tanımadığınız insanların eline vermemiz gerekiyor yani öylemi. Enayi olanı alıyorlarmış demekki işe :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 güzelce okur isek tanımadıgın birisine arabayı vermiyorsun kalp krizi geçirirken hayatını kurtarmış bir doktor yani sen zaten orda doktoru tanıyorsun ki seçim yaparken bunu göz önünde bulunduruyorsun[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dyna, doktor bu doktor. alt tarafi hayatini kurtarmis bi kere, adam amcaninoglu degil ki?[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne önemi var canım alt tarafı hayatını kurtarmış birkere nede olsa 7 canlıyız patilik var kanımızda[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 daha onceden bildigim icin direk ise alındım :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 9 can o.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çok haklısın alexicim, hatalıyım.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 05 Ağustos 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 parasiyla kurtariyo yahu hayrina degil. adamin amaci seni somurmek! bi de elinle arabani veriyosun.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ferrarim olsa satarım dükkan açarım nie başvurayım ki iş yerine =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 diyelim ki ferrari olen arap seyhi buyuk dayindan kaldi, benzin parasi icin calismak zorundasin.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hastayı götürürüm dedim doktor nasolsa hastaneye gelir hatunda bana hasta olur diye düşündüm[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Benım Cevap Doruydu Bi Ara Bana Bnu Bi Univdeki Prof Sormustu...Ama Onda En Cok SEvdiğin ARk Vardı Doru Olan O..Yanı Bana Sorulan..Benım Cewp -Arabayı Hasta İLe Doktora Veririm...Arkla Biz Bi Yol Bulruuz...Dmstm Adam Doru Cevap Verdin DEdi..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o cevap ta yanlış ben hayatımın kızını alırdım yaşlı ve hasta adamı doktorla bırakırdım nasılsa doktor işte ölürken iğleştirir bende hatunla :)[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: cuytherock, 05 Ağustos 2005 21:04 tarihinde demiş ki: hehe ben işe alınan kişi olduumm :) yaşasııın :) oley oley oley :) aynen hehe sevindirik oldum yaw :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cevabı okumadan önce verdiğim cevap: kızı arabaya alırım. doktor zate ilgilenir hasta adamla. koskoca doktor canım bi taksi tutuverir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kimseyi almam sıçarım lan banane çünkü (evet mantıklı bi açıklama uydurabildim) doktor zaten okumuş etmiş, büyük bir insan dimi? hemde cerrah adam yolunu bulur. diğer arkadaşın zaten belli bir bölgesi toprağa bakıo kurtulsa bile miyadı dolmuş kafa kağıdı eskimiş hayır gelmez kız da zaten güzelmiş bilmemneymiş onuda illaki alan olur. e bende hiç durmadan yanlaya yanlaya giderim[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bana bi arkadasım bu soruyu sormustu.sanırı "butun dunya" dergisinden bulmustu.ilk once araba ya cesitli yontemlerle hepsini sıgdırmayı denemiştim.ama o bana bunu olmayacagını yanlız bi kişi alabilecegimi sölemişti.ben de verdigim cevapla işe alınmıştım eheheh[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tüh işi kaçırdım ya bende olsam doktora verir yaşlı kadınla birlikte yollardım onu şansa bak pfff[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tabi Malkaviancım sen ilk once hepsinin kanını bi guzel içer sora kızı draculanın gelini gibi hoş bişi yapar atlar arabana giderdin[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya da!?!yaşlıyı bagaja koyar anahtarı doktora veririm.diğer koltuğa ben otururum kucağıma da kızı alırım?yada ön koltuğa yaşlıyı oturtup bagaja kızla geçebilirim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar