diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 benim babam da anlattığın bu babanın özelliklerinin tıpa tıp aynısı.Herşeyiyle aynı ama benim babamın bir farkı var adam 1.86 ve 110 kilo ayrıca body mody yapmış zamanında hayvan gibi vücut var hani ben bileğini tutuyım desem adam benimkini tutar ve kırar.Babam bana hala daha ağzını daıtırım kodumu bak şimdi kırcam bi tarafını der ve öyle birşey yapmaya kalksa bir bok yapamassın benim yerimde ne sen olsan ne başkası gene bir bok yapamaz adam canavar gibi bende mecbur boyun eğiyorum naparsın[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yoksa dovucen yani[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 babam kemerle dalar çok sinirlenirse:)de artık bana işlemio..kardeşim bıçakla dalmıştı. bıçağı tutup hastanelik ettim.(saplamadım tabiki döverek) üstümde oklava kırlmıştı.okalvcayı tuttum tekrar daldım abime.şiddet olaylarına karşı tecrübem var aileye karşı..hız önemli,bide gülmen önemli..dayak yerken gülmezsen işte ozman s.ıçtın[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çok haklı da bazen ters tepki verebilio mesela küçüktüm daha ilk okulum herhal 5.sınıf olabilir köşeye sıkıştırdı tekmeatıyo ben gülüyorum bu sefwr daha feci 2 ayağıylada vurmaya başlamıştı. amma dalga geçerim arasıra hatırlatırımda :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şiddet, ebeveyn, çocuk üçlüsünün bir arada olması hoş değil.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Babam $eker gibidir de.. AklIma geldi ilkokulda kIzlar tuvaletinin kapIsInI kIrmI$tm;mudur yrdmcIsIndan feci dayak yemi$tim hala akLImda...OdasIna cagIrmI$tI konu$caz diye kandIrIp kapIyI kitledi dizime tekme atIp once yere dusurmu$ , yerde tekmelemi$ti sonra revire goturdu oynarken du$tu diye :([signature][hline]D'akmor J.Matthew Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Çok garip geldi bana anlatılanlar. Ne aileler varmış ya... Benim babam şeker gibi adam... Böyle baba olacağıma hiç evlenmem çocuk sahibi olmam daha iyi. Herşeyin yolu yordamı var. Çocuk şiddetle mi yetiştirilmiş? Çok garip gerçekten :([signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hayatın tadı action[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mayyak msn abi kardeşini kitliosun balkona yolla bi yere dondurma yesin flm yuh ilerde pişman olma da çocuk sıyırırsa :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 la abim bana neler yapardı ohoo , çocuk kapama vakası hiçbişey onun yanında.ben psikopat olmadıysam kimse olmaz. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 babamı seviorum zaten dalmıo artık:)abimi sevmiorum kı8lın teki zaten konustu agzina iki tane cakıorum oturuo orda:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 benim abimle aram iyi valla o da benden 9 yaş büyük ben onu abiden çok akıl hocası gibi görüorum bugüne kadar bana verdiği hiç bi öneride flm zararlı çıkan ben olmadım bence kardeşine iyi davran ilerde daha mutlu olursun hem böle bi saykoluk flm da varsa koru yani kardeşini abisi değil dostu ol bence daha iyi bi de bak mesela sen şanssızdın önünde yol göstercek kimse olmamış büyük kardeş sensin die ama şimdi ona biri yol göstercek ;) babanın girişmesini süper annatmışsın yerlere yattım[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yok ben abi deilim abim var benim valla 2 küçük kardeşim var benim abiliğin krallığını yapacam onlara.abin model olsun bana:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 babam beni bi kere dövdü ama o oldu yani. 14 yaşında filandım(tam blue çağı en pis yaşlar) babamla biraz bağrıştık filan ben annemlerin odaya kaçıp yatağın üstüne çıktım ama bağırmaya devam ediyodum. bi baktım babam kapıda annemde kapıyı tutmuş babamı geçirmemeye çalışıyor. babam nasıl tehditler savuruyo ama"oraya getirtme beni" "bak çok fena döverim" dedi. bende "sıkıyosa vursana" dedim. bi baktım babam annemin üstünden uçtu, o hılz gelip muhammed ali gibi bi tane korşe çıkardı mideme doğru ben havalandım havada bi tane sırtıma vurdu. yatağa düşüp ayağa kalkınca da bir sağ direkt patlattı. ben KO oldum... ya ondan sonra sesimi bile yükseltmedim bi daha...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Sovereign, 04 Ağustos 2005 22:59 tarihinde demiş ki: yanlız şöyle bişey var, kardeşim benden 9 yaş küçük 10 yaşında ve kız. Babamın git derslerini çalış demesi de son bu senede üniversitedeki ilk senemde tamamen sıçıp uzaklaştırma almam oldu :) olm supersın la :D yarıldım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 keşke babam hayatta olsaydıda hatalrımda benı evırecevıre dovseydı :( onu cok ozluyorum ühü :([signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar