nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hayatinda kimseyi onun kdr sevemedm sevemem de.. kendisi de bunu bilio hatta ona sni seviorm dedigimde bana biliorm cwp ini fln verdi ama ben hala cok seviorm acaip zaafim var ona karsi.. ne kdr uzgun olrsam olayim onu gordugumde bnde mutlusu olmazdi dunyada.. olmazdi diorm cunku artk onu gordugumde uzuluorm ondan nefret edemiorm ama uzuluorm sdc.. bunun ndn i ise arkadaslarim en sonunda toplandilar ve bana bu kizn bni kullandigini soledileer.. soledikleri mantikli aslnda onun kendisine olan zaafimi bildigi icin ve onu asla iramayacagimi bildigi icin bana her istedigini yaptirdigini soluolar.. hic farketmemistim ama derler ya hani askin gozu kordur.. her neyse iste rezil bi durumdayim hem kullaniliorm onun acisi derken surda 2 gun gorucem onu snra yilbasina kdr gorusmucz, gyt kotu davranio bana.. bi aralar giderse yasayamam dedigim insan icin artk gitse de bir an once unutsam onu die dua ediorm resmen.. aptal asigim ben yaw APTALLL... kullaniliorm :'([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ne zaman ona saygını kaybedip kendine geliceksin[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kaybedemiorm.. ondan nefret ettigimi soluorm kendi kendime ama yuzunu gorunce eriorm bitiorm[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güçlü olmayanı, uyanık olmayanı kullanırlar abicim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bna da olmustu, Zamanla geçicek sakin ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bir ınsana,özellikle bir kıza asla senı seviyorum cümlesini kullanmamanı tavsiye ederim bundan sonrası için.O kızdan sana hayır zor gelir artık ya çok ii başka kızlara sarkama numarası yapacaksın yada hiç yüz vermeyecek sin,kendisi yaklaşacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bak bi kız olarak söylüyorum bunu.zoru oyna bak nasl tıpış tıpış...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nasıl kullanıyo?[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: IsAbeLLa, 05 Ağustos 2005 00:02 tarihinde demiş ki: bak bi kız olarak söylüyorum bunu.zoru oyna bak nasl tıpış tıpış...=) +1 umursama o yokmuş gibi davran bazen işe yarar :)[signature][hline]Pati Olm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 saoln tavsiyeler icin.. ama su soguk davranma olayı uzun vadede cozm getirio dimi?? snki su an hersey daa kotu de :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yüzünü görünce eriyorumdan önce sevmek için yeterli bahanen varmı elinde onu bi düşün bakalım. Yüzü gözü için seviyosan hiç kasma abi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Eternal, 06 Ağustos 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Yüzünü görünce eriyorumdan önce sevmek için yeterli bahanen varmı elinde onu bi düşün bakalım. Yüzü gözü için seviyosan hiç kasma abi. yuzunu gorunce dedigim ona yakın oldugumda.. yoksa ole gusellige bakan bi tip diilim ki ben, sdc asırı sirin bi yuzu var o cok etkilio.. ama ole ilk tipe bakanlardan diilim[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Aşıksın. Tecrüben yok. Enindesonunda ayrılacaksın, öğreniceksin. Büyüyeceksin. Hayat bu yaşamadan öğrenemezsin.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Mavi, 06 Ağustos 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Aşıksın. Tecrüben yok. Enindesonunda ayrılacaksın, öğreniceksin. Büyüyeceksin. Hayat bu yaşamadan öğrenemezsin. :tup:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bi defa birisine "Seni seviyorum " deidğinzide ynaıt "Biliyorum" ise kaçın! yoksa sonunda Casablancalı Rick gibi olursunuz...[signature][hline]MVAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kullandırtma kısım kendını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar