Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kullanilmak

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

hayatinda kimseyi onun kdr sevemedm sevemem de.. kendisi de bunu bilio hatta ona sni seviorm dedigimde bana biliorm cwp ini fln verdi ama ben hala cok seviorm acaip zaafim var ona karsi.. ne kdr uzgun olrsam olayim onu gordugumde bnde mutlusu olmazdi dunyada.. olmazdi diorm cunku artk onu gordugumde uzuluorm ondan nefret edemiorm ama uzuluorm sdc.. bunun ndn i ise arkadaslarim en sonunda toplandilar ve bana bu kizn bni kullandigini soledileer.. soledikleri mantikli aslnda onun kendisine olan zaafimi bildigi icin ve onu asla iramayacagimi bildigi icin bana her istedigini yaptirdigini soluolar.. hic farketmemistim ama derler ya hani askin gozu kordur.. her neyse iste rezil bi durumdayim hem kullaniliorm onun acisi derken surda 2 gun gorucem onu snra yilbasina kdr gorusmucz, gyt kotu davranio bana.. bi aralar giderse yasayamam dedigim insan icin artk gitse de bir an once unutsam onu die dua ediorm resmen..
aptal asigim ben yaw APTALLL...
kullaniliorm :'([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 06 Ağustos 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
Yüzünü görünce eriyorumdan önce
sevmek için yeterli bahanen varmı elinde onu bi düşün bakalım.
Yüzü gözü için seviyosan hiç kasma abi.

yuzunu gorunce dedigim ona yakın oldugumda.. yoksa ole gusellige bakan bi tip diilim ki ben, sdc asırı sirin bi yuzu var o cok etkilio.. ama ole ilk tipe bakanlardan diilim[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...