Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 daha ayrintili bilgi birkac meaj atlda [Bu mesaj Invulon tarafından 04 July 2003 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 çıktı patch dolayısıyla server da açıldı. :P[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ee inner sanctum yok mu? yada dynacamps? daha önce bunlarında ekleneceği duyurulmuştu?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Aktif oyuncular gelmesi beklenenler ile gelenleri karşılaştırır mısınız? said: Gelmesi beklenenler: Yeni gelecek 14.9 oyun yaması hakkında ilk bilgiler elimize ulaştı. Yakında karşılaşacağımız yenilerlere göz atalım: Göze çarpan en önemli ekleme yeni bir zindan; Inner Sanctum. Inner Sanctum yeni çok seviyeli olarak tasarlanmış, aynı zamanda kült Temple of The Three Winds (Üç Rüzgar Tapınağı) lideri Hezak the Immortal (Ölümsüz Hezak) ile karşılaşabileceğiz. Ayrıca yeni oluşturulmaya çalışılan "Dynacamp" adı verilen dinamik kamplarda karşımıza bu patch ile çıkacak. Güçlü bir boss (patron) ve yanında onu koruyan köleleri şeklinde çeşitli seviye ve güçlerde galaksinin her tarafına dağılmış olacaklar. Yaklaşık olarak ilk aşamada 140 dynacamp yaratılması düşünülüyor. Kısa kısa diğer düzeltmeler ve yenilikler: + Improved Solar-Powered Pistol (Geliştirilmiş güneş enerjisi ile çalışan tabanca) artık yapılabilecek. + Soldier(askerlerin) heal blocker(iyileştirmeyi engelleyen) nanoları artık takım iyileştirmesi (team heal) Alfa ve omegayı kesecek. Bu sadece Alpha ve Omega segmentlerini etkileyecek. Böylece üzerin CH bulunan bir doktor rahatlıkla iyileştirmeye devam edebilecek. + Nano Teknisyenlerinin Enfraam Serileri artık daha az NCU kaplayacak. Yapılması beklenen düzeltmeler: + Gereken tüm şartlar yerine getirildikten sonra "Banded Ring of Hope" düzgün olarak takılabilecek. + Gloonfall ve Shadowfade miğferleri artık yeni bir görünüm kazanıyor. Daha önceleri çok az sayıda bulunan Omni-Tek miğferi; "Omni-Pol Elite Helmet" olarak tanınan miğfere benzemekte idi. + "Bracelet of Amplified Sound" Bileziğinde bulunan ufak bir sorun daha giderilecek, böylece bileziğin vermesi gereken bonuslar düzgün olarak çalışması sağlanacak. Funcom bunların dışında genel olarak yapay zeka olarak daha eki yeni tür yaratıkların karşımıza çıkacağını duyurdular. Yama 14.9 ile gelecek başlıca yenilikler bunlar. [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: Gelmesi beklenenler: Yeni gelecek 14.9 oyun yaması hakkında ilk bilgiler elimize ulaştı. Yakında karşılaşacağımız yenilerlere göz atalım: Göze çarpan en önemli ekleme yeni bir zindan; Inner Sanctum. Inner Sanctum yeni çok seviyeli olarak tasarlanmış, aynı zamanda kült Temple of The Three Winds (Üç Rüzgar Tapınağı) lideri Hezak the Immortal (Ölümsüz Hezak) ile karşılaşabileceğiz. geldi bu said: Ayrıca yeni oluşturulmaya çalışılan "Dynacamp" adı verilen dinamik kamplarda karşımıza bu patch ile çıkacak. Güçlü bir boss (patron) ve yanında onu koruyan köleleri şeklinde çeşitli seviye ve güçlerde galaksinin her tarafına dağılmış olacaklar. Yaklaşık olarak ilk aşamada 140 dynacamp yaratılması düşünülüyor. bunlar zaten vardi ama gelistirildi, uruyolar simdi ole cins bisi oldu, daha tehlikeli eskisine gore ve yuksek lvl oyunculara hitap ediyormus said: Kısa kısa diğer düzeltmeler ve yenilikler: + Improved Solar-Powered Pistol (Geliştirilmiş güneş enerjisi ile çalışan tabanca) artık yapılabilecek. + Soldier(askerlerin) heal blocker(iyileştirmeyi engelleyen) nanoları artık takım iyileştirmesi (team heal) Alfa ve omegayı kesecek. Bu sadece Alpha ve Omega segmentlerini etkileyecek. Böylece üzerin CH bulunan bir doktor rahatlıkla iyileştirmeye devam edebilecek. + Nano Teknisyenlerinin Enfraam Serileri artık daha az NCU kaplayacak. Yapılması beklenen düzeltmeler: + Gereken tüm şartlar yerine getirildikten sonra "Banded Ring of Hope" düzgün olarak takılabilecek. + Gloonfall ve Shadowfade miğferleri artık yeni bir görünüm kazanıyor. Daha önceleri çok az sayıda bulunan Omni-Tek miğferi; "Omni-Pol Elite Helmet" olarak tanınan miğfere benzemekte idi. + "Bracelet of Amplified Sound" Bileziğinde bulunan ufak bir sorun daha giderilecek, böylece bileziğin vermesi gereken bonuslar düzgün olarak çalışması sağlanacak. Funcom bunların dışında genel olarak yapay zeka olarak daha eki yeni tür yaratıkların karşımıza çıkacağını duyurdular. Yama 14.9 ile gelecek başlıca yenilikler bunlar. patch notes da yazan degisiklikler zaten yapilmis seylerdir[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 inner sanctum geldi de daha gitmem heralde :D[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 lvl 125+ IS yeni bi oyuncu olarak once subway, sonra da temple of three winds baya bi idare eder seni. 60-125 arasini da bayik missionlarla gecirirsin, onlar da senin icin yeni oldugu icin bizi baydigi kadar baymaz umarim =] IS dedik de, content olarak ttotw`den cok da bi farki yokmus gibi gorunuyo, yani iste o da bi sure oyalamisti, bu da bi sure oyalar, sonra yine hep ayni hep ayni... hem ttotw zamaninda uberuberuber dik, simdi bazen uber`im, bazen uberuber`iz, daha cabuk sIkIlirim herhalde ben sahsen...[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 aslında şu an benim tek sorunum skillerimi düzgün dağıtabilmek. soldier guide'larına bakıyorum ama yeni anladım ki tek tip soldier yok. yani template'ler var. benimki çorba olmuş biraz. ileride resetliyecem bazılarını... xp yönünden şu an şikayetim yok. dünkü gibi bi team bulursam oldukca iyi artiyo. orda lvl 4 yazsa da şu an 18 veya 19'um sanırım. mekanlar için teşekkür.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Oh ben dün gece bıraktıımda 12 - 13 gibi bişiidin naaptın yaf :)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 aman diyim sakin harcama ipr lerini ben su anda bosa harcadigim 2 si icin kivraniyorum aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 e yanlış daattıklarım nolacak[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 daha lvl18 sin etkilemez pek ama ilerde cok ariyorsn bosa gidenleri diger soldierlardan tavsiyeler al mutlaka hangi skillere yonelmek istedigine dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Yalm aldım, 190 VG skill'i resetlemeye değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ya en son bi level oldum ama hatirlamiyorum iyi gidiyo. 27 30 arası bişey oldum. seçeceim silahları bi guide'da buldum şimdi ona göre skill dağıtıyorum. yannız doc ve enf kıtlıımı var anlamadım. tank istersin bulamazsın. doc ararsın bulamazsın. allahtan bi iki tane aynı seviye doc bulduk ekledik listemize :P yok bu gidişle doc açacam. kapış kapış giderim valla :P[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 05 July 2003 04:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ama vg'ım koyu mavi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ya ben soldier halimle bile çou zaman ölümden kurtariyorum hehe.. adamlar artık sana borçluyum falan diolar. e tabi o kadar xp kaybına kimsenin kalbi dayanmaz :p bu arada bu programlar niye silinmez ya. işime yaramayan programi napim ben :P[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar