Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Şimdi kredi kartım fln herşeyim var bu oyunu türkiyeden mi alim sipariş mi iki türlü kaç paraya mal olur ve bu oyunun rp serverinde pvp serverinden + ları - leri oyunun nelerdir yazabilir misiniz zahmet olmazsa lütfen[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence boşuna sipariş verme türkiyeden al daha iyi stress olmas...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sana zahmet olmazsa olan konulari okusan???[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Arama...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: progamer, 07 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: bence boşuna sipariş verme türkiyeden al daha iyi stress olmas... peki kaça patlar party 1 2 3 fln diyorlar onları anlamıyorum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 100 ytl türkiye fiyatı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 e peki party 1 2 3 4 ?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 olm berk niye bana sormuyorsunda gelip buraya topik aciyorsun tovbe tovbe oyunun serverina gore + ve - leri yukarda yapis yapis duruyor delirtme adami:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 senin alacağın 100 ytl senden önce alanlarda 100 ytl ye aldı. ben serverlar açılmadan 2 hafta önce aldım 39.99 dolara en gral benem :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 la hehe ondan değil neyse oke sağolun[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Öne çıkan mesajlar