Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şimdi wow eu aldım (evet sonunda:) ) şimdi kuruyorum falan patch olayını falan tam anlatabilirmisiniz link falan (aramaya inanırım arama yaptım azcık ama bulamadım veya beceremedim)S
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 http://www.wowguru.com/patches/ Burda bütün patch ler var,UK Patch [enGB]'in altında olanları indircen ha dikkat et(alttaki patch leri yani) [Bu mesaj Blazefury tarafından 05 Ağustos 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bi kaç sayfa geri git oralarda bi kaç konu var.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 blizz downloader la çek bence eskisi kadar yavaş değil yaz username ve pass ını o yapar patchleri[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nickten anlasildigi kadariyla shaman acacan yardım etmiyelim bence zaten herseyi war adamin:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yok shaman acmıcam ama shamanalra sempatim var :D und priest acıcam :-)
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hala patch cekiyorum baydım aehuehe[signature][hline]warcraft ft forever
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 heh tamam o zaman eheh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Shaman, 05 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki: yok shaman acmıcam ama shamanalra sempatim var :D und priest acıcam :-) hemen seni Burning Legion'a alallim :) low lvl priest bulmak zor ...
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 YAW şimdi acc yi active edicemde titleyi dolduramadım acayip 3 sey yazıor herr frau fraulen gibi bişiler işte ne yazmam lazım oraya ?[signature][hline]warcraft ft forever
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 herr yazcan eger erkeksen[signature][hline][b]Liv Tyler
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 konuyla alakası yok ama sen Samsun lu musun?
Öne çıkan mesajlar