Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Amacım bir "Türk Yapımı Oyunlar Listesi" oluşturmak ve bu konuda sizlerin desteğini bekliyorum. Bildiğiniz tüm Türk yapımı oyunları buraya ilgili linkleriyle birlikte yazarsanız bütün Patiler'in yararlanabileceği hoş bir liste hazırlamış oluruz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mount and Blade Pusu Lanetin hikayesi :([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İstanbul Efsaneleri Pusu Mümkün olduğunca linkte verirsek daha iyi olacağı kanaatindeyim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" [Bu mesaj Selamon tarafından 06 Ağustos 2005 07:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 The last mage[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Celtic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Galata Kulesi Dedektif Fırtına ve tabikide hayatım boyunca oynadığım en iyi Türk Oyunu Mount & Blade
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yazacağım iki oyun çıktı mı bilmiyorum. uzun zaman önce konuşulan oyunlardı. kabus 22 kriz: kayıp topraklarda savaş[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kabus 22 den acayip ümitliyim.Vidyosunu izledim her ne kadar karakterimiz kasılarak yürüsede, yinede süper bi konusu ve içinde bizi sürükleyeceğini umut ediyorum.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya evet kriz e ne oldu ya?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya ben dedektif Fırtınyaı yıllar once bıtırmıstım ama yenıden oynamak ıstıom acaba dl edebılceım bır sıte bılen yada elınde varsa verebılcek olan(özelden yazabılrsınız siteyi)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 aynı sekilde bende dede firtina ve lale sawaicılarını arıyorum bildiginiz bir site warsa cok mutesekkir olucam.. forma yazmak kural dısı ise bilmiyorum kuralları tam olarak p.m. den gönderirseniz sewinirim[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ahah dedektif fırtınayı hatırladım gene level mı ne vermişti cd sini.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Cumhuriyet var eheh süpderdi dedektif fırtına her açıdan adamın boyu değişiyordu :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Öne çıkan mesajlar