Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Yapımı Oyunlar


Selamon

Öne çıkan mesajlar

Amacım bir "Türk Yapımı Oyunlar Listesi" oluşturmak ve bu konuda sizlerin desteğini bekliyorum. Bildiğiniz tüm Türk yapımı oyunları buraya ilgili linkleriyle birlikte yazarsanız bütün Patiler'in yararlanabileceği hoş bir liste hazırlamış oluruz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Efsaneleri

Pusu

Mümkün olduğunca linkte verirsek daha iyi olacağı kanaatindeyim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"

[Bu mesaj Selamon tarafından 06 Ağustos 2005 07:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sekilde bende dede firtina ve lale sawaicılarını arıyorum bildiginiz bir site warsa cok mutesekkir olucam.. forma yazmak kural dısı ise bilmiyorum kuralları tam olarak p.m. den gönderirseniz sewinirim[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki:
Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!!

Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah dedektif fırtınayı hatırladım gene level mı ne vermişti cd sini.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...