Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ziraat Bankası cumartesileride açık oluyor mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öğrenci kredimi çekicem de, cuma günü gidemedim. Haftasonuna para lazım. Diyorum sabahtan gidiyim çekeyim de ziraat bankası c.tesi günü açık oluyor mu?
Mesaj tarihi:
hayır..

ya biri bile bilmiyomu açık mı acaba? ziraat .. ona göre gidicem..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
hayir,hatta hafta ici saat 5 den sonra bi seni palyaco elbisesine sokmadiklari kalir gulmek icin,bankacilar oldukca terbiyesizdir.Bi halt yapiyosunuz sanki.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
said:
Leath, 06 Ağustos 2005 10:22 tarihinde demiş ki:
hayir,hatta hafta ici saat 5 den sonra bi seni palyaco elbisesine sokmadiklari kalir gulmek icin,bankacilar oldukca terbiyesizdir.Bi halt yapiyosunuz sanki.

ya neden genelleme yaparak konuşuyorsun arkadaşım ? bazı bankacılar terbiyesizdir dersen anlarımda bankacılar terbiyesizdir,sanki iş yapıyolar diyosun.Benim annemde bankacı 2 tane üniverste bitirmiş Şube Müdürü ve emin ol çooooooook iş yapıyor sen böyle bir genelleme yapınca benim annemide ve benim annem gibileride işin içine katmış oluyorsun lütfen dikkat et yav ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
5 e kadar açık olmalı[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
said:
Leath, 06 Ağustos 2005 10:22 tarihinde demiş ki:
hayir,hatta hafta ici saat 5 den sonra bi seni palyaco elbisesine sokmadiklari kalir gulmek icin,bankacilar oldukca terbiyesizdir.Bi halt yapiyosunuz sanki.

Gayet terbiyeli bir annem var, çektiği çileyi de ben bilirim. ayrıca şubede hiç palyaço elbiseli müşteriye rastlamadım.
ayrıca ziyadesiyle önemli haltlar yapıyorlar, en önemlisi genelleme yapmaktan uzak duruyorlar.
annesi babası amcası bankacı olanlar var, lütfen..

ha ayrıca 5 sonrası mesai bitimidir. o sebeple haklı olarak almazlar seni. hesaplar toplanır kasa tuttu mu kontrol edilir falan filan. annem müdür olduğu halde eve 7-8 arası geliyor öyle diyim ben. 5'ten sonra çay içip muhabbet etmezler yani.

annesi babası türlü meslekten yığınla adam/kız var burda, bu tür genellemeler yapmayalım.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
Mesaj tarihi:
benim de yakin bir akrabam bankaci,bazi seyleri hesaba katarak soyledim kisaca.Ne zaman bankaya gitsem ayni haltlar basima geliyor.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
said:
Leath, 06 Ağustos 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
benim de yakin bir akrabam bankaci,bazi seyleri hesaba katarak soyledim kisaca.Ne zaman bankaya gitsem ayni haltlar basima geliyor.

katılıyorum.bizim şansımıza mı ne hep kıllar geliyor bi işlem yapıcam yapmadıklarını bırakmıyorlar.gerçi bayadır iyiler ama...
ayrıca iş bankası hafta sonu açık değil onu biliyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...

[Bu mesaj Dogbert tarafından 06 Ağustos 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...