Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client sorunu

redge

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar norma client ve client 203 e tıklayınca program hatası veriyo patch yapılmıyo ama xxx serverı ve diğer serverların clientleri çalışıyo neden olur acaba nasıl çözerim daha doğrusu[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bende de olmaya basladi bu, neyin nesiyse, islem yurutulemedi kapatilacak diyor. client 2.0.3'te yapiyor bunu. client 4.0.0c ile deniyorum client aciliyor bu seferde, someting problem bilmemne hatasini aliyor local shard'e baglanamiyorum nedir ne degildir anlayamadim, bu aralar bilgisayar sapitti zaten, cope aticam o olacak.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Sosyal ağlarda paylaş

patch yapinca duzelirmi diyorsunuz 40 mb'lik patch'i yapmamistim ben. onu yapsammi acaba?

isin ilginc tarafi client 4.0.0 ve ustu sorun yasatmiyor daha alti sorun yasatiyor. uo'da player'ligi zaten biraktim da local'de sphere ile isim oluyor script yazasim geliyor bazen acicam yok acilmiyor. 4.0.0 ve ustu ile de local'e baglanamiyorsun ne yapacagiz ya, boyle birsey yoktu durup dururken olustu.

[edit: ekleme]
[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.

[Bu mesaj Math- tarafından 06 Ağustos 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...