IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tüm konservatuvar gazileri acım depreşti yine.ben şu anda belki böyle bir okulda uğraşıyor kasıyor değil güzel güzel dansediyor olucaktım.ama artık oluşmuş millette bir konservatuvara giden normal okulu yapamayıp gidiyor davası.herkesin aklını çeldiler.ailem de balerin olup geleceğini mi kazanıcaksın Türkiye'de dedi.ama benim içimde hep olucakkk=(off off[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Benim kuzen balet ayda 2,5 milyar mı ne kazanıyor valla.. Geleceğini kazanıyorsun yani.. :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA [Bu mesaj Slat tarafından 05 Ağustos 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ewt de.şimdi balet olmak ayrı balerin olmak ayrı.kaç balerin ünlü oldu da kazanıyor??ama gel de anlat istediğin mesleği yaparak mutlu olabileceğini.parası az da olsa...[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abartma sende . bizimde tek tanidigimiz balet tan sagturk . bale kolpadan bir meslek yani . cok istiyorsan git balerin ol .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şöyle diyim ki bi gösteride başrolde baletle balerinin alacağı maaş bile değişiyo.tan sağtürk diyebiliyorsun rahatça.bi konservatuvara bale veye dans bölümüne 5 tane balete teklif geliyorsa 1 balerine teklif geliyor.balet olmak daha avantajlı.ayrıca önemli olan benim istediğim mesleği yapamamam=([signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ünlü olmak baska cok kazanmak baska . arz talep meselesi ucret farki olur o kadar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sen de balet ol o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ceday tam ben soylıycektım eheh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Tan Sagturkle konus o ayarlar..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ama cidden balerınlıkle turkıyede napabılırsınkı yaf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tan sağtürkü'ü tanıyorum zaten=)bu yaştan sonra konuşmaya gerek yok.geçti borun pazarı[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 e bazı insanların haylleri var olabilir sonucta belki gelecekte cok pişman olcak nerden bılıyosunuz balerin olmadıgına[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konusma o zaman :)Puah..Evınde yaparsın balerınlıgı :=)Artık nasıl olursa dusunemıyorum..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: IsAbeLLa, 05 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki: ewt de.şimdi balet olmak ayrı balerin olmak ayrı.kaç balerin ünlü oldu da kazanıyor??ama gel de anlat istediğin mesleği yaparak mutlu olabileceğini.parası az da olsa... İyi de benim kuzen ünlü falan değil ki :) Bildiğimiz yurdum baleti.. İyi kazanıyorlar yani öyle ünlü olmak gerekmiyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yok[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 snnki şanslıymış:)antalya'da şu anda 150 boşta balerin var.devlet de kapatmak istiyor.kazandıkları maaş da gayet az bnm de hocalarım var merak etme.ancak londra'da fln kazanıyor balerin dediğin.istisnalar var tabi.ne güzel keşke herkesin aklında kazanır fikri olsaydı ailemde ve çevremdekilerde de ben de şu asnda konservatuvarda olsaydım...[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Seviyorsan yap kımseyı takma..Bende muzıgı sevıyorum..Annemler ıstemıyor ugrasmamı..Gelecek yok dıyorlar..Ama napalım Herkesın bı ılgı alanı amacı var..Istıyorsan bırakma pesını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yurtdışına filan açılırsın olmadı. :)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 "bildiğin yurdum baleti" ehe koptum buna bence de insan nolursa olsun sevdiği işi yapmalı..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o sevdigin işi yapma olayı yaşınız ilerleyince nasolsa yalan olacak. o yüzden hem sevecegin hem de para kazanacagın ikinci birşeyi secmek daha mantıklıdır.. ki zaten baya gencsin daha sanırım, genclik hevesi gelir gecer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 şimdi gençsiniz idealistsiniz olayı. :B harbiden sevdiğin iş olayı yalan gibi biraz , para kazanamayacaksan ayvayı yiyosun.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Herkes mesleğini yapmıyor.Ben marmara işletme bitirdim ing ama hostluk yapıyorum thyde.Avukatından tut fizikcisine,mühendisinden mütercimine hermeslekden kız var hosteslık yapıyor.Dışarıda kazanacağından çok kazanıyor bide gezip yidirip içirip bide benzin parası veriyolar üstüne.Balerinlik meslek değil ancak hobi olur.Yonca evcimik,cağla fln balerinmiş onlar kadar şanslı değildir herkes.Bir nevi figuranlık.Tabi hayatın ne göstereceği belli olmaz.Allah büyük.Kısmet balerinlik yaparken biriyle tanışırsın durumu çeveri iyi falandır aldırır seni değerlendirebilecekleri bir yere.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben zaten devam ediyorum 4 yaşından beri.ama amacım balerin olmakken ilkokulda çevrem ve ailem hiç istemedi.bizzat hocalarım gidip aileme anadolu lisesine gider neden konservatuvara gitsin dedi?haliyle balerin mi olcak bu kız imajı oluştu.ama ne oldu lisedeyim hala devam ediyorum devlet opera ve balede.okuldan eve gel 4te 6 dan 11e kadar dans et.çok kasıyo.ne gereği kadar sewdiğim işi yapabilecek fırsat warken.ah şu para anlayışı...ama onlara da hak vermek gerek[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Temelde para yatıyor hem severek hemde para kazananlar şanslı insandır.Para herşey olmuş paran yoksa anan banban sskda sıra beklerken gidebilir,parasızlık yüzünden boşanabilir,huzurun olmaz.Huzur çok önemlidir.Parada huzur verir.Kız arkadaşını bir yere götürdüğün zaman içinden sakın iskender isteme param cıkışmaz diye düşünmez,hadi tatlıyı dışarda yeriz canım deyip geçiştirmek zorunda kalıp yediğin yemeğin tadını alamamazlık gibi bişey gelmez başına.Lisede dersler bozuktu peder muslugu kesmiştir ordan biliyorum.Şimdi 23 yaşındayım ama artık düşünmüyorum bunları.Tabiki parası olup kro olmakdan bahsetmiyorum.Huzur olmadan yaşamak yaşamak değildir benim için huzur çok önemlidir.Huzurun olmadıkdan sonra paran olsa ne olur...[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief [Bu mesaj AcimasizKemal tarafından 06 Ağustos 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puddy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben de konservatuarda okumak çok istemiştim ama ailem beni hiç desteklemedi bu konuda. müzik hobi olur meslek olmaz gibi düşünüyorlardı. ki benim kendi öğretmenimde türkiyede sanatçıya değer verilmediğinden konservatura gitmemi istemedi. Ama ben de hak vermeye başladım. Para kazanabilecegin aynı zamanda da mutlu olabileceğin bi mesleği yapmak lazım. sevdiğin bi mesleği yapıp para kazanamazsan mutlu olamazsınki.[signature][hline]This feeling inside me finally found my love, I've finally broke free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar