Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Villians

Öne çıkan mesajlar

Okuduğum en sıkıcı üçlemelerden biri.Bu kadar önemli bir olay bu kadar kötü mü anlatılır?Spoiler vermiyorum okumadın diye.Ama üçlemeyi iki kitap daha takip ediyor.Biri Yalanlar Prensi, diğerinin ismini unuttum sanırım Türkiyede çıkmadı.Yalanlar Prensini çok beğendim tam istediğim gibi tanrıları anlatıyor.Mask'p zaten çok severdim.[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ilgin varsa FR ye almalısın.Sıkıcı da olsa çok önemli olayları anlatıyor en azından bilgim olsun diye zorlayarak okumuştum.Ama sanki 3. kitap aceleye getirilmiş gibi

[spo1=3. kitabın sonu]Ao gökten geliyor sen, sen tanrısınız hadi hayırlı olsun diyip gidiyor.Kitapta bi sürü anlamsız olay çok yer kaplarken tanrı olma işi biraz daha detaylı anlatılabilinirdi.En azından görkemli bir tören beklerdim.[/spo][signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!
Sosyal ağlarda paylaş

fr kitaplari çok fena degildir. Avatar üçlemesini okumadim ama bugün Drizt Do'Urden'in Mea'ceralari :D serisinin ilk kitabi olan "Miras" kitabini aldim. 10milyon verdim adam iskonto yapmasina ragmen. Kaçirilmamali bence. :horace:[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Sosyal ağlarda paylaş

Drizzt fena diil ama sanki Salvatore'un Diablo anıları gibi birşey.Araya biraz kurgu-hikaye eklemiş o kadar.Drizzt önüne geleni kesiyor.Diablo gibi sonu başından belli.Kötüler ölüyor.

Edit:Salvatore, Drizzt serilerinin yazarı.
[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!

[Bu mesaj zamo tarafından 04 Ağustos 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zamo, 04 Ağustos 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Drizzt fena diil ama sanki Salvatore'un Diablo anıları gibi birşey.Araya biraz kurgu-hikaye eklemiş o kadar.Drizzt önüne geleni kesiyor.Diablo gibi sonu başından belli.Kötüler ölüyor.

Edit:Salvatore, Drizzt serilerinin yazarı.

Keserim affetmem ama Artemis Entreride zorlandım ne yalan söliim,hileli dagger kullanıyomus ama benim sucum yok,beleşten heal çekiyo Heidern hesabı varmı öle dedim kaptım bende ondan cektim ehaeuahe[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...