Villians Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Doğru yer burası mı bilmiom ama bu seri hakkında bilgi verebilirmisiniz?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 3 kitaptan oluşur. avatarlar vardır kitapta. forgotten realms da geçer.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Unutulmuış diyarlar...dimi almaya değermi bir kapanya gördümde 37 ytl yerine 15 ytl üç kitap[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 al al kaçırma.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Okuduğum en sıkıcı üçlemelerden biri.Bu kadar önemli bir olay bu kadar kötü mü anlatılır?Spoiler vermiyorum okumadın diye.Ama üçlemeyi iki kitap daha takip ediyor.Biri Yalanlar Prensi, diğerinin ismini unuttum sanırım Türkiyede çıkmadı.Yalanlar Prensini çok beğendim tam istediğim gibi tanrıları anlatıyor.Mask'p zaten çok severdim.[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Off kafam karıştı. kENDİme kitap listesi hazılramaya çalışıomda :):([signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Eğer ilgin varsa FR ye almalısın.Sıkıcı da olsa çok önemli olayları anlatıyor en azından bilgim olsun diye zorlayarak okumuştum.Ama sanki 3. kitap aceleye getirilmiş gibi [spo1=3. kitabın sonu]Ao gökten geliyor sen, sen tanrısınız hadi hayırlı olsun diyip gidiyor.Kitapta bi sürü anlamsız olay çok yer kaplarken tanrı olma işi biraz daha detaylı anlatılabilinirdi.En azından görkemli bir tören beklerdim.[/spo][signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hım fr ? açılımı[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 FR:Forgotten Realms(Unutulmus Diyarlar) Ben gorsem 15ytl ye anında atlarım[signature][hline]Tinithraviel d'Cannith [Bu mesaj cyberlord tarafından 03 Ağustos 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 değer yani he?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 fr kitaplari çok fena degildir. Avatar üçlemesini okumadim ama bugün Drizt Do'Urden'in Mea'ceralari :D serisinin ilk kitabi olan "Miras" kitabini aldim. 10milyon verdim adam iskonto yapmasina ragmen. Kaçirilmamali bence. :horace:[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Liste hazırlamaya çalşıyorumda zaten dirzzt tide önermişlerdi.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Daha detaylı bilgi için..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Masa üzerine fr oynamak okumaktan çok daha tatlıdır haberin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 teşekkür ederim:D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Drizzt fena diil ama sanki Salvatore'un Diablo anıları gibi birşey.Araya biraz kurgu-hikaye eklemiş o kadar.Drizzt önüne geleni kesiyor.Diablo gibi sonu başından belli.Kötüler ölüyor. Edit:Salvatore, Drizzt serilerinin yazarı. [signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu! [Bu mesaj zamo tarafından 04 Ağustos 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Villians, 03 Ağustos 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Unutulmuış diyarlar...dimi almaya değermi bir kapanya gördümde 37 ytl yerine 15 ytl üç kitap Nerde bu kampanya?Bende koşup alıcam :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: zamo, 04 Ağustos 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Drizzt fena diil ama sanki Salvatore'un Diablo anıları gibi birşey.Araya biraz kurgu-hikaye eklemiş o kadar.Drizzt önüne geleni kesiyor.Diablo gibi sonu başından belli.Kötüler ölüyor. Edit:Salvatore, Drizzt serilerinin yazarı. Keserim affetmem ama Artemis Entreride zorlandım ne yalan söliim,hileli dagger kullanıyomus ama benim sucum yok,beleşten heal çekiyo Heidern hesabı varmı öle dedim kaptım bende ondan cektim ehaeuahe[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 başka nerde vardır bilmem ama weblebide vardı avatar 3lemesi 15e Kapıdanda ödeme yapabiliyorsun ama üstüne bi miktar daha ödemen gerekiyor[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Birde ben birşey ekleyeyim; "Avatar Üçlemesi" güzel ve FR tarihini bilmek açısından yararlı bir kitaptır lakin çevirisi kötü.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben migrosta gördüm bu kampanyayı.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İstanbul da bulunanlar eski romanları gerekli şeylerden aslınlar..harika kampanya asıl onlarda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bir ihtimal arka bahçe yeni kapaklarla basarlar beklemekte faide var[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Avatar serisi kotu cevrilmedi, kotu yazildi. Duzgun cevrildi yani seri. Bu arada Drizzt falan cok saçma güçlü karakterler. Karakter kağıdına bakınca çok sinir oluyorsunuz. :)))[signature][hline]Serve noone but Bane Bow before his supreme power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 FR da level 18 olmak çok inanılmaz bir şey değil...Karakter kağıdı abartı değil drizztin ama level 18 karakter nasıl 1000lerce orcla kapışıyor orası biraz karışık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar