AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Şimdi hayvanlarla aramızdaki farkla dünyanın yörüngesini değiştirememizle bağlantı nedir tamam insan hayvandan üstündür zekasıyla ama dünyanın yörüngesi bellidir şaşmaz.Tabiki doğaya hükmedemeyiz ama hayvanların çoğuna ederiz.Bir arıya git bushu gözünden soku ver gece yarısı diye emir veremeyiz ama soyunu kuruturuz bunlar farklı şeyler[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yunuslara denizaltı ve gemilere mayın yerleştirtebiliyorlar. Yani 100 yıl sonra arıya bi çip takar o dediğini de yaptırırlar belki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben oyle bi baglantı kurmadım ztn sadece dunyayı yonetiyoruz demek fazlası ile iddialı bi soylem ondan bahsettim[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 akıcı zeka ve yaraticilik kitaplardada dedigi gibi biz onlarin (yukarisi) parcalarindan yaratildik yani icimizdede yaraticilik ve orjinallik var iste fark bu[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sanki dunyada yonetilmeye karsi bir canli varmis gibi insandan baska konusmayin bosuna . super devrik cumle .
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: AMO, 06 Ağustos 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Dedıgım gibi cok iddialı bi soylem dunyanın yorungesini degistirebiliyo muyuz ? kutuplar eriyor . yavas yavas uzayda bir bosluga dogru yol aliyoruz . bunu engelleyemiyoruz ama buna sebep olabiliyoruz .
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İnsan dünyaya hükmetmiyor, sadece sömürüyor.İkisi farklı şeyler. Mesela diyelim küçüksün, okula gidiyosun geldi daha büyük bi çocuk senin kalemini aldı.Sıkıyosa karşı gel.Razı olursun ama içinden ana avrat küfredersin. İnsanın da durumu bu.Varolan en güçlü canlı olması, onun hükmettiğini göstermez. Ayrıca insanlar doğayı yönetiyosa neden hala sivrisinekler ve hamam böcekleri var? Yoketmeyi istediin anda yokolmuyolar işte öldürüorum öldürüorum yine geliolar:D Buarada insanlar, dünyada beyin hacmi açısından Balinaların ve fillerin ardından 3. sıradaymış.Doğrumudur? Öyle birşey varsa neden en güçlü insanlar?
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Onlar bizden daha zeki bile olsa ki sanmıyorum balinaların biizmki gibi cok amaclı kullanabilecekleri el turevi bi uzuvları yok,fillerin ise hortumları var ancak butun hayatları yiyecek arıyarak geciyo o yuzden bizim yerimize gecmeleri olanaksız.Ayrıca oncekı yazılardan birinde gecmıstı insanlar beyinlerin cok daha buyuk bi kısmını kullanabılıyolar hayvanalra gore[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Öne çıkan mesajlar