Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 senin neyi savunduğun belli değil. küfürü savunmuyorsan o zaman boşuna savunma hala o öküzleri bu kadar basit. bi de benim 10k aşkın mesajlarıma bak bakalım bu topic haricinde böyle açık 2 den fazla küfrümü bulabilecek misin? bul bira ısmarlıyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu topicte biri yörünge disi olcak hayirlisi bakalim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 illa farklı olmalıyım.kötüyü savunmalıyım ayaklarına yatmayın pls. caddebostan halk plajı kötüdür.kalitesi düşüktür.corapla denize girerler.edep denen bişi yoktur.oraya gidenlerin geneli nerde ne yapcaklarını bilmez.hee normaller yokmu.var ama arada kaynıolar tersini savunmayın.yakışmıyan bi goruntu varorda suan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Sly-One, 05 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki: senin neyi savunduğun belli değil. küfürü savunmuyorsan o zaman boşuna savunma hala o öküzleri bu kadar basit. bi de benim 10k aşkın mesajlarıma bak bakalım bu topic haricinde böyle açık 2 den fazla küfrümü bulabilecek misin? bul bira ısmarlıyorum. küfür etmeyen biriysen ,sen hiç küfür etmiosun?deme ozaman o zaman.yada ''sktrsinler'' diyipte ''ben hiç küfür etmem aslında yaw'' deme. ''o öküz'' leri derken bile başlı başına bir hakarette bulunuosun,illa bas bas bağırıp ana avrat saydırmak demek değil hakaret etmek. hakaret etmeyi bu kadar çok seviosan öküz dediğin insanlardan farklı olduğunu ortaya koyarsın,kapasitenle yaparsın hakaretlerini,eleştrini. 10k aşkın msgını inceliyebilecek ne zamanım var,nede sana verdiğim bi o kadar önem var.benim gözümde bu topic'de insalara hakaretler yağdırmaktan öteye gidemeyen birisn zaten. nedne senin gibi birinin 10k msgını inceliyim ki?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kisisel tartisma konusu degil bu, konuyu saptirma Natural. fikrini savunamiyosan birak, kisisele kufure yayma konuyu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şimdi biz konuyu saptıran kişi olduk,bütün insanalr istediklkeri gibi plajdakilere saydırabilmeliler demek mi oluo bu? ya bu tarz atıp tutmaların olduğu biyer ne fikir savunmasından bahsediosun ki. boşu boşuna uğraşmaktan öteye gidemiosun,elemanın biri çıkıo ''öküz onalr öküüz'' dio.kendini haklı görmesi böyle atıp tutma anlamına gelmez,ordaki insanlara karş yapıcı bir eleştri geliştremediğin anda öküz dediğin adamdan hiç bir farkıda kalmaz. tam tersine kişisel duygularıböyle toplumsal bir olaya karşı kullanmak benim yaptğım birşey değil,bunu yapanlarda çok uzakta değil.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya bırak allasen. bıdı bıdı yapıosun resmen. ayrıca sen de bana onlardan farklı değilsin o zaman derken bana öküz demiş oluosun. o zaman sen de benden farklı değilsin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 05 Ağustos 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çak ağzımın ortasına 2 tane de susayım emi? gayet tabi... [signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural tarafından 05 Ağustos 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ahah abi yapmayin ilkokul muhabbetleri. ayrica onlar turkiyenin gercegi diye de guzel kandirmislar sizi, sizde kabullenmissiniz gercek diye. boyle devam ederseniz yarin oburgun o adamlar size dicek onlar turkiyenin gercegi birakin diye...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: aquila, 05 Ağustos 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ayrica onlar turkiyenin gercegi diye de guzel kandirmislar sizi, sizde kabullenmissiniz gercek diye. boyle devam ederseniz yarin oburgun o adamlar size dicek onlar turkiyenin gercegi birakin diye... bunu demeye çalışıyorum işte ben.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bir ülkücü elemanla tartışırken..şey demişti bana..: ''Yabancı ülkelerde olupta Türkiye'de olmayan bir şey söyle..'' Allah'ım bu mantığı aynen bu topikte yakaladınız...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mandoo üstü kapalı iğnelemelerde bulunma ne anlatmak istiyorsan doğru düzgün yaz..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 neapalım siz söyleyin o zaman? hadi ''siktirsinler'' kovalım hepsini istanbul dışına,orayada gitmezlerse asalaım..oldu mu? ''şunalr şöyle iğrenç insalar,gelioalr plajın içine mıçıolar'' demekle olmuo. gidin edin şikayetinizi belediyeye,onlar yapsın yapılaması gerekeni,hiç bieşy yapmiolarsa haklı olduğunuza inaniosunuz madem açın davanızı her türlü yere başvurun. forumalrdada atıp tutmayın. daha fazlada uzamasın zaten,gerekziliklerle dolu bi konu oldu.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Natural, 05 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki: çak ağzımın ortasına 2 tane de susayım emi? gayet tabi... Ya allah için bu muhabbet size yakışıyormu günlerdir kavgalardan konuşuyoruz dert yanıyoruz siz bunu diyosunuz. AYIPTIR![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yani forumda yazi yaziyoruz diye forum disinda bisey yapmadigimizi mi dusunuyosun? sen ne yapiyosun peki turkiyenin bu gercegini degistirmek icin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Natural, 05 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: neapalım siz söyleyin o zaman? hadi ''siktirsinler'' kovalım hepsini istanbul dışına,orayada gitmezlerse asalaım..oldu mu? ''şunalr şöyle iğrenç insalar,gelioalr plajın içine mıçıolar'' demekle olmuo. gidin edin şikayetinizi belediyeye,onlar yapsın yapılaması gerekeni,hiç bieşy yapmiolarsa haklı olduğunuza inaniosunuz madem açın davanızı her türlü yere başvurun. forumalrdada atıp tutmayın. daha fazlada uzamasın zaten,gerekziliklerle dolu bi konu oldu. Belediyede artık ilgisiz yada ilgilenmek istemiyor ne biliyim açtılar plajı allah ne verdiyse bıraktılar.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben gayet oralar hazırlanırken orda gördüpüm en yetkili adama sormuştum nedir niye burası böyle oluyo falan diye.işte halk için tarzı bi cevap almıştım.ulaşamassın ki asıl emri veren kişiye kolay kolay.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aquila o zaman açıklayın arkadaş,atıp tutmaktan başka bi şey gözükmüo.madem forumalar bilgi paylaşmak için inandınız değerler doğrultusunda paylaşın. en basitinden,şu anda sizinle bu konuyu tartışiorum,düşüncelerimi söylüorum. dışarda neler yaptığımı da sana söylme ihtiyacı duymuorum.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural tarafından 05 Ağustos 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dusuncenin atip tutmasi nasil oluyo? bu olay hosuna gitmiyo adamin bunu gelip belirtmis. attigi nedir?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sidik yarıştırmaya döndü iyice,söylşedim zaten ne olduğunu. hakarette bulunması hoşuma gitmedi rahatsız olduğum,ordaki insanlarında herkez mükemmelmiş gibi bu adkar aktı eleştrilmeside beni rahatsız etti.atıp tutulma dediğimde artık hakaret boyutlarına ulaşılmasıdır. uzamasın konu.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 faşonun birini gördüm donla giriyordu edit: aquila'yi sinirlendirmeyin!!! :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 05 Ağustos 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 natural, bi gün şu korudğun tipler yanındaki kız arkadaşına laf atsınlar da o zaman sen de anlarsın ne demek istediğimi. o zaman da korursun umarım onları. d.n. : benim başıma gelmedi arkadaşımın başına geldi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 05 Ağustos 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 size bu plajın en kötü yönünü söyliyim DENİZE GİRDİKTEN SONRA TERLİK DON CADDEEYE ÇIKIYORLAR İĞRENÇ YA [signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 atmadıklarını nerden bilebilirsin ki?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ne o filmlerde gördüün miamideki gibi caddede paten kayan bikinili mi görecektin? Ama belediyenin yaptıı da iş ha daha "dış"larda olamaz mıydı..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Öne çıkan mesajlar