Baron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 zaten denizi b.k götürüo adamlar hala giriolar hayret bişe..[signature][hline]Baron was here ...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Naa, 04 Ağustos 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Sence benim onerimmi daha faydalı seninkimi? Benimki daha mantıklı.. Ya da kişi başı 10 milyon olsun daha iyi olur.. Bu arada o civarda evi olanlardan sürekli şikayet yağıyormuş.. Paralı olması yakındır diye tahmin ediyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 faydalı olan öneri plajı kapatma önerisidir. Hem girenleri sağlığından etmemiş olurlar hem de bizim sinirlerimizi zıplatmamış olurlar... Kıştan nefret ederim ama plaj kapanıcak diye sevinçliyim çok =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 e tabi televizyonlarda bodrum sahilleri, tecavüzcü coşkunun tatil görüntüleri, laila reina vs., amerika hayaller ülkesi vs. vs. gösterildiği sürece insanların toplumsal sorunlara çözüm üretmesi beklenilemez...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Zaten bi kaç kişinin enfeksiyon kapıp ölmesi yakındır.. O pisliğe insan vücudu dayanmaz..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hmzz yurdum insanını oraya sokmuyoruz peki ayrımı nasıl yapıyoruz? 10m demişsin bu ulkede beş kurusu olmayan insanın bir plajda yuzme hakkı yokmu illa canını tehliye atıp bogazda kendimi denizemi atsın?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bakın bu pazar salonun penceresinden resim çekip koyucam. ewinizin önünde böle bi manzara olmasını ister misnz die de sorucam ozmn siz karar werin bunların yaptıkları hoş mu die?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tabi şikayet ederler.caddebostan sahil tarafı böle zengin kesimler falan oturuo genelde.kolay degil orda oturmak kki bende olsam evimin onunde donla denize girsinler istemem bunun cozumu varmı.var sahili kapatmak.daha kaliteli ve paralı sahiller açmak.neden paralı onların canı yokmu diceksiniz.olayın parayla alakası yok edep denen şeyi bilmio insanlarımız.nerde ne yapcaklarını bilmiolar.o yuzden paralı olmalı fenerbahçe piramitin oraya gusel bi yer acılıo.orası nasıl olcak bakalım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Plajın yeri bencede uygun deil o ayrı bir konu...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 @Naa ve Mandoo: Bu gülünç yaklaşımlarınızı Caddebostan sahilinin eski ve yeni hallerini bilmemenizin sonucu olaraktan varsayıyorum.. Ha eğer biliyorsanız, siz ülkeyi kurtarmaya devam edin, diyecek bişey yok..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Naa, 04 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Plajın yeri bencede uygun deil o ayrı bir konu... bence ztn burda bu fikre karşı çıkan herkesin sorunu bu neden caddebostan???[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hayır ne demek uygun değil...o plaj açılmadan önce böyle olacağı zaten bilinen birşeydi...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 caddebostan cunku en uygun orasıydı yapı olarak ama olmamalıydı[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Moda sahil rulz. Gidin orda yayılın için. Caddebostan sux...[signature][hline]These open doors...
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Mandoo, 04 Ağustos 2005 23:02 tarihinde demiş ki: hayır ne demek uygun değil...o plaj açılmadan önce böyle olacağı zaten bilinen birşeydi... bilinen bişi die uygun mu oluo? bi fikrin war baari güzel sawun.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben bbuyuk klupte bi binaın terasından bundanb i2 ay once bakarken.o zman bişi yoktu tabi orda.dedim orası büyük klubun mu oraya sahil yapılır falan dedim kendi kendime.sora halk plaj oldu :) istanbuld denize girme zamanları benim annemin babamın geçnlik zamanlarıydı.anlatırlar hala heryerde yüzerlermiş.ama şimdi bence saçma.hme pis.hemde kalite cok dusuk[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 savunulacak bir şey yokki...insanlar orda çok sırıtıyor olabilirler...ama onlarında hakkı..onların hakkı diye insanları rahatsız edemezler...ama başka çareleride yok...fikirtepede kumsal vardıda bizmi gitmedik olayına çıkıyor yine tartışma..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Diablo, 04 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki: ben bbuyuk klupte bi binaın terasından bundanb i2 ay once bakarken.o zman bişi yoktu tabi orda.dedim orası büyük klubun mu oraya sahil yapılır falan dedim kendi kendime.sora halk plaj oldu :) istanbuld denize girme zamanları benim annemin babamın geçnlik zamanlarıydı.anlatırlar hala heryerde yüzerlermiş.ama şimdi bence saçma.hme pis.hemde kalite cok dusuk buuk klup denize ztn iskele yapıo suan anda bu sene diilde gelicek sene açılır hrld şunku denizi fln dolduruolar orası açıldıktan sonra belki biraz düzene girer[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yabancılaşma bu işte,yargılar dikkat edin sizde o kro dediğiniz insanların içinde olabilirdiniz. burda oraya o plajı açan belediye hatalı,o insanların bu şekilde davranmalarını sağlıyan ve insanlık vasıflarının az gelişmesini sağlıyan,eğitimlerini engelleyen hükümetler de hatalı,fakat bu hataalrın farkına varmayıp onalara 2.sınıf insan muamelesi yapan sizin gibi ''elit'' kesimlerde hatalı. bazı şeyler insanların elinde değildir,yekrar söylüorum sizde o denizde yüzen kişilerden biri olabilirdiniz. onlar %100 haklı falan demiorum ama bu oalyı geçtim güncel olaylarda biçok hükümet ile ilgili şeyler oluyor,adamlar yasaları takır takır çıkartiolar şimdi fakir fuakra sizin damarınıza basıncamı ''o zaman öle yapmasınlar banane lan,hödö hödö ben olsam atardım onları kro bunlar'' diosunuz yada bunalrı diyince onalardan çokmu farkınız kalio zannediosunuz.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Slat, 04 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: @Naa ve Mandoo: Bu gülünç yaklaşımlarınızı Caddebostan sahilinin eski ve yeni hallerini bilmemenizin sonucu olaraktan varsayıyorum.. Ha eğer biliyorsanız, siz ülkeyi kurtarmaya devam edin, diyecek bişey yok.. Bak arkadasım durumun bu hale gelmesi dusuncesiz vurdumduymaz duyarsız insanların ulkenin sadece onların malıymış gibi gorup diger insanları gormezden gelmesinden kaynaklanıyor... Sen eet bende onlardan biriyim diye bagırabilirsin. Senide anlayışla karsılıyorum ama ulkenin gerceklerinden kacarak bir koşelere oteleyerek sorunları cozemeyiz soledigim sey cok basit..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 natural amba felsefe yaptın ya.tamam o zaman sen git yüz hep beraber. ne alakası var ya.görüntü kötü kardeşim. adam gibi edepli girsinler bişi diyen yok.orda var adam gibi girenler.ama siyah corapla girmek nedir abi gozumle gordum televizyonda.gomlekle falan giriolar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 04 Ağustos 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 biz faklı boyutlardan gelmişiz belli. madem öle buralarda bas bas bağırmakla olmuo,gidersin şikayet edersin belediyeye artık kaldırılarmı oy korkusuyla,yoksa devam edilir orası bilinmez. kaldırmazlarsada plajı haklı olduğundan bu adkar eminsen açarsın davanı,hertürlü yüksek merciye başvurursun,bizimde canımızı sıkmamış olursun,çünkü forumlarda klavye tuşlarını paralamakla olmuo bu işler.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Natural, 04 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki: yabancılaşma bu işte,yargılar dikkat edin sizde o kro dediğiniz insanların içinde olabilirdiniz. burda oraya o plajı açan belediye hatalı,o insanların bu şekilde davranmalarını sağlıyan ve insanlık vasıflarının az gelişmesini sağlıyan,eğitimlerini engelleyen hükümetler de hatalı,fakat bu hataalrın farkına varmayıp onalara 2.sınıf insan muamelesi yapan sizin gibi ''elit'' kesimlerde hatalı. bazı şeyler insanların elinde değildir,yekrar söylüorum sizde o denizde yüzen kişilerden biri olabilirdiniz. onlar %100 haklı falan demiorum ama bu oalyı geçtim güncel olaylarda biçok hükümet ile ilgili şeyler oluyor,adamlar yasaları takır takır çıkartiolar şimdi fakir fuakra sizin damarınıza basıncamı ''o zaman öle yapmasınlar banane lan,hödö hödö ben olsam atardım onları kro bunlar'' diosunuz yada bunalrı diyince onalardan çokmu farkınız kalio zannediosunuz. İşte klasik türk insanı.. Her şeyi dramatize ediyoruz nedense böyle.. "Sizde onların yerinde olabilirdiniz, onlarda insan ama sen ne bilirsin hede hödö".. Fakir olmak öküz olmayı gerektirmiyor merak etme.. Bir çok tanıdığım, arkadaşlarım var (ki bizimde durumumuz yıllar evel pek iyi değildi).. Fikirtepe'nin varoşlarından da arkadaşım var, üsküdardan tinerci arkadaşım da var.. Hepsini de severim iyi elemanlardır... Asıl fakir insanları 2. sınıf vatandaş olarak gören sensin.. Onları direk nasıl davranacağını bilmeyen, kıro insanlar olarak lanse etmişsin..Öyle değiller.. Ama caddebostan plajına gelenler aynen senin anlattığın gibi olan kesim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya şu pozitif ayrımcılığa feci kılım! Toplumun kuralları vardır ve okula gitmek bile gerekmez bunları öğrenmek için... Toplum içerisinde çalıların arkasına saklanırsanız görünmez olmazsınız! Çalı arkası tuvalet değildir! Mayo=iç çamaşırı? Güldürmeyin beni.... Bu adamlar yiyip içip etrafı pisleten adamlar. Hadi hoş görelim yaw... Nooolcek sallayı ver denize çöplerini, bırak etrafa poşetleri yemek artıklarını, BAAAAĞIIIRAAA BAĞIIRAAA KONUŞŞŞŞ!!!, hatta milletin kız arkadaşına laf at... Cahillik işte yapılır böyle şeyler. Ve sen kardeşim evet evet sen! Suçlusun! Temiz olduğun için suçlusun, toplum değerlerine uyduğun için suçlusun, insancıl yaşadığın için suçlusun! Rahatsız olmanı ise hiç saymıyorum! Kurallara uyulduğu sürece plajı herkes kullanabilir. Ama onlardan bunu beklemek hayalperestlik olur.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Şimdi hepimizin hemfikir olması gerektiği, tartışılmaz noktalar var. Ekonomik imkansızlıklarından dolayı pis süs havuzlarına giren çocuklar görünce ben de üzülüyorum. Muhtemeldir ki deniz, o pis havuzlardan daha sağlıklıdır. Ve - en azından - İstanbul'da ikamet eden herkes o plajlarda denize girme hakkına sahiptir. İnsanların dış görünüşünü "rahatsız edici" olarak yorumlayamazsınız. Adamın mayosu yoksa denize donla girer. Bu kadar basittir. Önemli olan adama "mayo alabilecek ekonomik refahı sağlayabilmek"tir. Bu da tabii ki ne sizin, ne benim görevim. Ama adamın elinde olmayan bazı nedenlerden dolayı ortaya çıkan "donlu görüntüsünü" iğrenç olarak nitelendiremezsiniz. (Bana denize girmesin o zaman demeyin, biraz yukarı bakın ilk paragrafa) Son olarak, hareketleriyle etrafı rahatsız edenlere bir şeyler söylemek istiyorum. Kızlara "hayvan" gibi bakanlar sadece plajlarda cirit atmıyor. Çıkın İstiklal'e orda da var onlarcası. Dolayısıyla insanları taciz eden tipler yüzünden hiç kimseye zararı olmayan ama ekonomik imkansızlıklardan dolayı o pis denize razı olan insanları gözardı edemezsiniz. Çevre halkının rahatsızlığı gerçekten çekilmez bir hal alırsa, sanırım en doğru çözüm sağlıksız koşullar nedeniyle denize girmenin yasak kılınması olacaktır. Ama ben tek amacı serinlemek olan, zararsız ama oraya gitmeye mecbur insanların bu zevklerinin ellerinden alınmasına karşıyım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Öne çıkan mesajlar