Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 adamda tipin T si yok ama bass çalışı ii bence bu arada Metallica hardcore gibi diyenler: gidin bi hardcore kaseti alın......[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 mağara adamı gibi. UNGA BUNGA KABANGA!! yeni albümü bekliyorum ben adam gibi bir yorum yapabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 herzaman dediğim gibi herif goril. edit: adam çok sevecen, gayet iyi bi bassçı ama fikrim sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahah ne imza varmış bende de beeh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
underhill Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Rob iyidir hoştur.Ailecek sever sayarız kendisini. Geçen çarşamba Eminönünde balık ekmek yerken gördüm kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bunların yeni albüme noldu?Çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 imaj maker olmuşuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar