Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya - Magic Life kabusu!

Voys

Öne çıkan mesajlar

geçen sene giderken kaza yaptık bacak kırıldı

bu senede götürmeye çalışıolar yenı amelyat oldum bacağı oynatamıyorum, 15cm e yakın bi amelyat var ama tatile gidip bide tuzlu suda yüzcekmişim? hm.

hayır diyemiyorum çünkü ailem 1 yıldır bnele uğraşlıyor tatile gitmek istiyorlar benı bırakıp gıtmıyorlar.

nasıl bir işgence bu anlamıyorum.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bir yanda ailen bir yanda sağlığın işin zor ....senin birlikte kalabileceğin birileri yok mu kuzenin fln ?eğer kesin gideceksen bi doktora danış ne yapayım ne yapmıyayım diye..diğer yandan aile ler neden zorla çocuklarını tatile götürmeye çalışır anlamıyorum(senin durum harç)sanki onlar biliyolar çocuğun hangisinden zevk alacağını....
Sosyal ağlarda paylaş

doktorda onay verdide, gözü dönmüş şekilde kemiğimi kırıp o kadar acı çektiren bi doktorun sözü değersiz benım için hehe

yol acı çektırmezde istanbulda 35 dereceyken ter içinden kalıyorum, antalyada o kadar nemde ne yapcam ben yatarak ve günlüğüne bilmem kaç yüz milyon vererek onu anlamıyorum.

bırakabilecekleri bi aile yakınıda yok çünkü tanıdıgım bütün akrabalarımla gidiyoruz :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini nasıl iyi hissediceksen öle yap sonuçta sana bakmak onların sorumlulukları o yüzden kalsanızda kendini kötü hissetmene gerek yok mesela ben gitmek istemiyorum ama zorla götürülüyorum :([signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Voys ne biçim insansın sen!
Magiclife ı insan istemez mi diyecektim ki, konuyu okuduktan sonra olayı anladım.
Seçim senin abi o kadar yolda rezil olursun.
Sen bilirsin[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
olm otelin odasında mis gibi klima var
ne terlemesi
bakarsın baban odaya bi yabancı kız getirir
al sıkılmışsındır ingceni ilerlet diye ;)

akşam geçersin bar fln nede olsa bacak sakat duygu sömürüsü
ne içersen yersen yanına kar :) götür hehe[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...