Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Goodbye! Mr. Big has had 12 great years of making music all over the world. We thank all of our friends and fans everywhere. As of February 2002 Mr. Big is no longer together. We will continue to update this site with news of several CD and video releases that will be coming soon. A box set is in the works and several other releases of hard to find recordings are possible, but as of February 2002 Mr. Big will no longer be performing together. There are absolutely no plans of any kind whatsoever for Mr. Big perform together in any way shape or form in the future. Thanks for 12 great years! Many people will ask "what happened"? Here's a brief explanation: Mr Big has had many internal conflicts since the beginning of the band in 1989. These were kept under control for the most part. The original guitarist Paul Gilbert quit the band in 1996 after the "Hey Man" tour, though he contributed to a greatest hits album after that. The band took some time off, then in 1999 decided to play together again. We needed a new guitar player (we asked, but Paul refused to play with Mr. Big anymore) so we hired our good friend Richie Kotzen to play guitar. We did the "Get Over It" album and started playing again [li]Mr. Big Lean Into It Hey Man Bump Ahead[/li] gibi albumler ve [li]Addicted To That Rush Daddy, Brother, Lover, Little Boy To Be With You Just Take My Heart Green Tinted Sixties Mind Colorado Bulldog Promise Her The Moon The Whole World's Gonna Know Take Cover Goin' Where The Wind Blows [/li] gibi inanilmaz sarkilara imza atan efsane glam grubu artik yok.. her şarkisi bana ayri birsey ifade eden mr.big icin gercekten cok uzuldum paul gilbert in ayrilmasi ve yerine ritchie kotzen girmesi ile soundlari degismisti ama yine de dagilmalari beni cok uzdu..[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 mr. big taptığım gruplardandır, özellikle paul gilbertlı dönemi.. paul - billy atışmaları , eric martin in o sesi off herşeyiyle mükemmel gruptu. özellikle bir seoul konserleri vardır ki bump ahead turnesinde ben böyle konser izlemedim dedirttiriyor adama.. neyse bize bıraktıkları eserler bize bir ömür yeticek olsada dağılmalarına üzüldüm :([signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 haydaa, gilbert yerine kotzen geldi sonra gilbert geri dondu diye hatirliyodum ben. hmm[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben de pek severim kendilerini.Paul u başka çalışmalarından takip ediyoruz artık Racer X falan.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben de delisiyim, özellikle ryan'ın dediği gibi paul gilbert'li dönemi. yazık olmuş. konserlerdeki billy sheehan vs paul gilbert atışmalarının videolarını kesinlikle izlemeli herkes.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Glamci kalmadı dünyada..Gerçi Mötley Crue falam konser verio hala ama?[signature][hline]D'akmor J.Matthew Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Glamci Sebastian Bach kaldı.Gerçi tartışılır glam mi yaptığı müzik.(Bkz:Yeni albümü) Ama ne de olsa 'Last Man Standing Hard'[signature][hline]Still Goin' Wild ! [Bu mesaj Tarist tarafından 04 Ağustos 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 to be with you klipleri geldi de aklıma, ne kadar olmuş üstüne yahu. Daha dün gibi hatırlarım dinlediğimi to be with youu diye die dolandığımı pehh neyse wen ara beni boya beni ehe kaçmalıyım çünkü 10 tanesinin mayosunu bir fakire versen fakiri giydiremeyeceğin arkadaşlarım bekliyor ehhe[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar