abazz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Radeon 9200 128 ddr se agpsx tv-out ekran kartımı satıyorum. Hiç kullanmadım çünkü aldıktan sonra öğrendimki benim pc desteklemiyor. Almak isteyen veya düşünen varsa özel msj atsın..[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ekran kartin tasinabilir oldugu icin mi buraya actin bu konuyu, yoksa ben biseyler mi kaciriyorum?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Walla haklısın yanlışlıkla olmuş farkında bile değilim. Ama taşınabilir olduğu doğru. Çünkü taşınmaz mallar ev arsa gibi şeyler. Ekran kartı'm ise taşınabilir. Neyse talipli de çıkmadı zaten. Ben de tornavidayı alayım da iyice bir inceleyeyim. Bakalım elin gavuru nasıl bir alet yapmış.. :))[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar