Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 şimdi ilk önce birinde xp yüklü birinde millenium ikisi bağlanabilirmi? ikincisi iki bilgisayardada ethernet kart yok fakat iki bilgisayardan fazla olunca gerekiyo diye biliyorum bunları bağlamamız için alacağımız kablonun ismi nedir?? fiyatı ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben iple bağladım bilgisayarı isteğe bağlı olarak halat ve zincirde kullanılabilir aslında ethernet kartı yerinede kredi kartı kullandım gül gibi bağlılar şimdi ayrılamıyorlar birbirlerinden :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ahaha iple nası hızlı gidiyomu bari ? kızıl ötesinden bağlıyacaksın sanırım ethernet kartı olmadan ? o duyduğun hub 2 makinadan fazla olunca gereken ethernet kartı olmadan iki makinayı bağlıyamazsın (bağlarsında o kısma girmiyim) ethernet kartı alıcaksın 8 dolara bide netvörk kablosu alıcaksın ucuzdur oda metresi 1m falan max millenium ile xp yi bağlıyabilirsin ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben her turlu baglarim ters duz.4_$+_[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bağlamadan bağlamaya değişiyo tabi... bu işin düğümleri fln var... ceviz düğümü var... hem bak denizciler çok kullanır halatlarda fln... dikkat etmek lazım, emek isteyen bi iş bu bağlama işşi. Ethernet kartı ne işe yarar diye bi soru soracaksın sanırım; (nedense bana ilham geldi yine) Ya da modem kullanamaz mıyız diye soracaksın. Ethernet kartını modem gibi düşün. Farklı verileri farkli bi encode dan geçirip tekrar decode eder... (en basit mantık bu sanırım) Bunun için iki bilgisayarda da ethernet kartı olmak zorunda. eğer bağladıktan sonra birbirini görmezse, başka topic'lerde de yazıldi, onları oku, çözmeye çalış. [Bu mesaj riglous tarafından 05 July 2003 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Kablolarin tam olarak turkcelerini bilmiyorum ama birisi Crossover(iki makinayi baglamak icin), RJ-45 Standart (Hub veya router a baglanmak icin). Onemli olan tek sey kabloyu alirken dikkat etmen, bende ilk network kablosu alirken hepsinin ayni oldugunu saniyordum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 :)) eaglewing bak yaziciogluna gidip bir cross cable al simdi ethernet 8 pin bir kablo bunun 2. si alis 8. veris sen 2 bilgisayar bagliycaksan 2. bilgisayarda bunlarin yer degismis oluyo bunlardan aliyosun ve 2 bilgisayardada setup a home or office network olayinii basiyorsun o seni yonlendiriyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 paralel porttan bağlarsın ama hem inanılmaz yavaş olur, hem de gerçek anlamda bir bir networking protocol olmadığı için explorer dahil hiçbir network kullanan uygulaman bağlantını tanımaz. sadece özel bazı ufak programcıklarla transfer yapabilirsin. bir de bazı nuh-nebi'den kalma oyunlar tanır.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: baaluo, 04 July 2003 19:34 tarihinde demiş ki: (bağlarsında o kısma girmiyim) said: Sufi , 05 July 2003 13:51 tarihinde demiş ki : bir de bazı nuh-nebi'den kalma oyunlar tanır. ehe Starcraft da bu oyunlara dahil biz yapıyoduk 98 de arkadaşa götürüyodum makinayı kasıyoduk sabaha kadar sonra atx kasa çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 heh doğru, starcraft'ta vardı o opsiyon. gerçi sc nuh-nebi'den de kalmış olsa hala rocks :rock:[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 tamam beyler sağolun halletim iki ethernet kartı aldık saatlerdir rise of nations oynuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar