go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Heyyt sen bizim can abi ile deca ya bak :) akmısız ortamlara Can abi goruselim bi ara ozledik lan[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ben bundan sonra ev insanıyım duyurulur... tüm fan kitlemi moon'a devrediyorum... evden işe işten eve.. [iş dediğim de bar bu arada ama neyse :p ][signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 görüşelim engoocum ben de ösledim ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 msn icq bişiler at özel msg dan can abicim[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 şok bir şekilde threadi okuyup, şok bir şekilde cevap yazıyorum, Şok Şok Şok ve şok oldum!![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cümleten mumi cim hep beraber =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 NAyırrr Fan kitleni atma bana ya. Tüm potensiyelimi kendi kızlarıma ayırdım karde$im. Ama ben şimdi istanbul dayim can cum biliyosun dimi ;) Energyzer Davşanı mızın pili bitmişmi bi bakayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bitmedi bitmez sen merak etme =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 lol!!! wohaa[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi...Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki:oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Halfmumi, 01 Eylül 2004 01:08 tarihinde demiş ki: şok bir şekilde threadi okuyup, şok bir şekilde cevap yazıyorum, Şok Şok Şok ve şok oldum!! +1 azım açık kaldı resmen... :-o[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: DiaBLeSSe, 01 Eylül 2004 14:17 tarihinde demiş ki: Bitmedi bitmez sen merak etme =o) evde oturup geyik yapmak rullz. böğürmek ve dans etmek şu an için suxx ;P[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sen bilirsin =o) İstanbula misafir gelen sensin, Ev dersen ev, beni gezdir dersende öle gezdiririmki başın döner =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bu arada resimlerde Antonio Wendigo nun na mahrem yerleri cok cool cikmiş solemeden edemecem ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 E mooncum malzeme ii + ben çektim =o) Elbetteki küsel cıkıcak[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Fazla cikmayin dag tepe. Can, bu berk harbi dediginiz kadar var yani. Ayrica diablesse üzgünüm tanistirilmadigimiz icin gelmek istemedim yanina. Bir daha ki sefere bu toplar tanistirmazsa ben gelirim yine de artik. Invulonla biz yoktuk sanirim bir tek. Invul adam ol.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 AHAHAHAH ryan bizde cıkarma yapalım abi lütfen.. Herkes cıktı biyerlere bizde kepez falan yapıp gelelim gecekondu ss leri ile[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ryan nie gelmek istemedin? Ben ısırmam ki? Can da dediki 'sen Ryan la tanıştın' The Bar da die ben de 'alala hatırlamıorum' diordum meğersem cidden tanıştırılmamışız =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 lol bende sitem yedim şimdi Ryan dan :P de olm yabancimisin dana adam ortama girmek için Yılan ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 güsel eglenmissiniz tbrik[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 moon millet senmi jönik bir sekilde aksın ortama.Kaldıki ryan ürkek bir yapıya sahip elinden tutup ben soktum bu ortamlara onu patidir , web master lıktır falan.. yoksa onuda yapmazdı yani =Pp[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yazın antalya işte diyelim! invul off olmadan gelirsen görüşelim. ayrıcana bordo bereliler bile korksun desteğe geliriz. şşş moon hep öyleydi deermişim :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ryan mı çekingen? elimde adamın masalar üzerinde kendinden geçmiş danseden resimleri var yollarım walla ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Güzel geçmiş yine anlaşılan, fakat bu sefer de göremiyorum Olympos fotolarını? *!Kıllık yapar* Kışa doğru sezon kapandıktan sonra da tekrar edin bari, hem güzel olur Olympos o tarihlerde ;][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Diablesse benim cekinmem senin isiracagindan degil. Simdi tanimiyorum, pek yabanci kaldim ortama. Bir dahaki sefere artik. Hem Can hakli, benim cekinme utanma gibi bir durumum olmadi hic. Oradaki durum farkliydi sadece. Ayrica can seninde bilinmeyen pozlarin var, dikkat et konusurken. Eternal sagolsun o olmasa webmasterlik felan bilmezdim ki ben. (yalan)[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Can ve Poz laflarında sidik yarışına girmeyiniz efenimş....[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar