Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ingot çıkmıyor balık tutamıyoruz ama ağ atınca tutabiliyoruz sorun ne olabilir[signature][hline]Msn:[email protected] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Skyly,Baggio,thelegbra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 SEARCH ET BRE! daha 4 5 gün önce acıldı ya böyle bi konu.Ayrıca bolca topic var böyle. Ağda balık tutmanın nedeni Denizden çıkarmıyor balığı script kendi kafasına göre ekliyor.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Sorj şunu halletmek için ne yapmamız gerkeiyor bir türlü anlamadım geçen konuları okudum Yardım edebilcen mi[signature][hline]Msn:[email protected] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Skyly,Baggio,thelegbra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Revisionda isen region.scp dekileri değiştireceksin skill_lo=1.0 skill_hi=100.0 amount_lo=10 amount_hi=20 gibi olan yerleri şu şekilde birleştir skill=1.0,100.0 amount=10,20 [Bu mesaj leyn tarafından 06 Ağustos 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Revizyon için spheretypes.scp dosyasını scripts klasörünüze atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar