Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1-2 gundur beramusta ılk charım olan sinle oynuyorum,ezik fln 45 sin.neyse bu sabah bı party e gırdım golem kesıyoruz,yan taraftada bır mage tek ba$ına tıkır tıkır kesıyor golemlerı.neyse bunuda bzm party e aldılar fln.adam lvl 60 mı$ hatta nicki Wisper .golem kestık baya bı 1 saat fln. sonra sız neden golem kesıyorsunuz dedı,bır adam ı$te chitin ve para ıcın dedı.benım bankamda tonlarca chitin var isterseniz dedi.ı$te cocuk paramız yok o kdr fln dedı adamda gelın bedavaya verım dedı.esc cektıler gıttık ı$te magelere crımson fln verdı bı warrıor a chıtın parcalar verdı.sora bız goleme gıttık yıne wisper town cektı benı tpledı;senın ıcınde bırkac $eyım var dedı ve rogue chitin pad,pauldron,+1 cleaver fln verdı.kendinize iyi bakın,unutmayın bu sadece bır oyun cocuklar dedı ve cıktı.adam usa atlanta dan oynuyormu$.$ımdı bu dupe mu dıye du$undum.adama sordum i$te hyr sacmalama fln dedı de kım dupe yaptım der kı?biran dedim eger dupe degilse cidden böyleleri kaldı mı diye ve bir iç çektim peh =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Benimde 37 lvl bi priestim var. Adamlar türk. Hyde kesmişler cleaver düşmüş. Onu bana verdiler. +6/60 yaptım şuan kullanıyorum. Şaşırıyorum ama var böyleleri. Keşke herkes böyle olsa ve bende birilerine bişiler verip enayi durumuna düşmekten korkmasam..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi bnm vurgulamak ıstedıgım olay ıtem verme muhabetı degıl.$u kısım; said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:18 tarihinde demiş ki: kendinize iyi bakın,unutmayın bu sadece bır oyun cocuklar dedı ve cıktı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gozupek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence dupe felan dildir.Dupeyi niye yapar mantiken para kazanmak için.Adam millete malzeme yapayım da beleşten vereyim die kendini riske etmez.Bence hakkaten ii birine denk gelmişsiniz.Varya ben böyle şeyleri duyunca acaip gururlanıyorum.Helal olsun böylelerine.... Sevgiler kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:34 tarihinde demiş ki: abi bnm vurgulamak ıstedıgım olay ıtem verme muhabetı degıl.$u kısım; said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:18 tarihinde demiş ki: kendinize iyi bakın,unutmayın bu sadece bır oyun cocuklar dedı ve cıktı. İyi işte adam ders vermiş size. Bu sadece bir oyun ve böyle şeylerin önemi yok. Bana lazım değil siz kullanın gibilerinden.. Ama tabiki benim karşılaştığım insanlarla karşılaşsan adamlar düpleri bile vermermiyolar. Çok egoist herkes..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vktk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 burada iyi olmak hata. (bu arada beni şikayet edip paticikten banlatan arkadaşlarada ücretsiz kına verilir.)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 lvl 35 im partiye alan yok böhüüü :( =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fp isteyen varsa bende verebilirim. Nasıl olsa vendor a satıyorum. 20-30 k gelmemiş olsun fark etmez..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vktk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 burada iyi olmak hata. (bu arada beni şikayet edip paticikten banlatan arkadaşlarada ücretsiz kına verilir.)[hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fereke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 var aslında misal ben varım :) şaka diil hakkaten ancak lvl ım cok olmadığından vereceğim eşya çok fazla yok bazen denk gelirse goblin armor ları veriyorum rare silah felam hatta birlikte oynadığımız arkadaşımla paso trade den hediyeleşme yapiyoz :) bence güzel bişi amaç eğlenmek diil mi ben de böyle eğleniyorum[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… holigun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ne var yani bende elimden geldiğince eziklere yardım ediyordum,bazen iki üç saat goblin kastığım oluyodu gidip yaptırıyodum moradon dak arkadaşlar veriyodum plate goblinleri bile,herşeyden önce insan olalım demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bizde eziqlere yardım ediyoruz lvl kastırıyoruz full plate veriyoruz ama anca gücümüz ona yetiyor adam lvl 60 pissürü itemi var demekki veriyor bu arada o adam türk mü yabancı mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 banada lvl kastırın dicektimde acaip ezmişsiniz düşük lvllıları eheh[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben,mde lvl 62 rog arkadaşım var adam böle herkese yardım olsun diye bişeler verirdi. Üzerinde full +6 shell,elinde 2 tane +7 shard vardı bi gün geldii soyuldum dedi peki buna ne dersinizz bende neden dedim tradeden sanırım dedii. İşte böyle iyi niyeti sümüren yaratıklar var insan demiyorum onlara Arkadaşımada söledim kimseye yardım etme dedim. Demekkii insanlık iyi niyetten anlamıyo[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… marinda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tabi tabi eminim dupe deildir adam bedawadan wermiştir.Eger bir mage de item warsa hemen satar çünkü genelde mageler pek bi item kasamazlar scroll parası için ne warsa satrlar.Ayrıca o adamın adını ilk defa duydugum için beramusda dupe şansı baya bi fazla ama o son laf hakket güzel dupe de olsa wermesi hoş bişe[signature][hline]name:Marinda Clan:payback LvL:6x paladin class:healer/holy np:2k öldü....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Adam kendi başına golem kesiyorsa scrolları zaen vardır adamın. Ayrıca bi item i dupe yapıp elinde tutmak aptallıktır. Fesatlık zor iş.[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 topicte cogu kı$ı bende ezıklere yardım edıyorum elımden geldıgınce ıtem verıyorum vs demı$te hala benım topici acı$ nedenımı anlayamamı$lar ne dıyım.2 defa ustune basa basa vurrgulamaya calı$tıgım halde.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fereke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Pyro, 04 Ağustos 2005 13:31 tarihinde demiş ki: topicte cogu kı$ı bende ezıklere yardım edıyorum elımden geldıgınce ıtem verıyorum vs demı$te hala benım topici acı$ nedenımı anlayamamı$lar ne dıyım.2 defa ustune basa basa vurrgulamaya calı$tıgım halde. vurgulamaya calistigin şeyi anladık kardiş ""bence güzel bişi amaç eğlenmek diil mi ben de böyle eğleniyorum"" demem ondan mütevellit[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 911911 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:18 tarihinde demiş ki: 1-2 gundur beramusta ılk charım olan sinle oynuyorum,ezik fln 45 sin.neyse bu sabah bı party e gırdım golem kesıyoruz,yan taraftada bır mage tek ba$ına tıkır tıkır kesıyor golemlerı.neyse bunuda bzm party e aldılar fln.adam lvl 60 mı$ hatta nicki Wisper .golem kestık baya bı 1 saat fln. sonra sız neden golem kesıyorsunuz dedı,bır adam ı$te chitin ve para ıcın dedı.benım bankamda tonlarca chitin var isterseniz dedi.ı$te cocuk paramız yok o kdr fln dedı adamda gelın bedavaya verım dedı.esc cektıler gıttık ı$te magelere crımson fln verdı bı warrıor a chıtın parcalar verdı.sora bız goleme gıttık yıne wisper town cektı benı tpledı;senın ıcınde bırkac $eyım var dedı ve rogue chitin pad,pauldron,+1 cleaver fln verdı.kendinize iyi bakın,unutmayın bu sadece bır oyun cocuklar dedı ve cıktı.adam usa atlanta dan oynuyormu$.$ımdı bu dupe mu dıye du$undum.adama sordum i$te hyr sacmalama fln dedı de kım dupe yaptım der kı?biran dedim eger dupe degilse cidden böyleleri kaldı mı diye ve bir iç çektim peh =) way ßae[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 böyle insanların var olduğunu bildikçe ; insanın içideki yardım etme hissi dahada kabarıyor.. hatta yaptığının bi iyilik karşısında keriz damgası yemekten bile gocunmuyorsun..ne mutlu bea koltuklarım kabardı walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 verdigi itemler dupe degilmi$ tekrardan helal olsun adama demek geldi icimden =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 +1 hllolsun ıı bırıymıs zamanında banda +6 chıtın veren vardı karsılıksız onuda umnutamdım elbet gerı oducem fazaşsıyla :D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozalit17 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim xgenonda 50m param wardı 3 kukry wardı +7/70 ki hayla adamımla oynuyorum prriest lvl 58 str bufer.. ben kukryleri asasianın biri yardım istedi 1 tanesini ona werdim 2 sini clandakinlere werdim 30m de dierleirne harcadım.. ama yardım edmek cok harika bişe şimdi oyunda herkes tanıyo hemen hemen beni yardımlasıyoruz .. enayi yerine düsmek değil büyük olmak kabul edilmiyo bizim toplumda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VisuaL_TR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Valla ben nerde bi civcivli görsem hemen yardım etmek için bikaç soru soruyorum.. Skillerini ve statlarını doüru vermişmi falan. Elimde işine yariycak ne varsa veriyorum elemanlara :) İnsan kendini iyi hissediyo o zaman :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Knight Online Cidden böyleleri hala var mı? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Benimde 37 lvl bi priestim var. Adamlar türk. Hyde kesmişler cleaver düşmüş. Onu bana verdiler. +6/60 yaptım şuan kullanıyorum. Şaşırıyorum ama var böyleleri. Keşke herkes böyle olsa ve bende birilerine bişiler verip enayi durumuna düşmekten korkmasam..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi bnm vurgulamak ıstedıgım olay ıtem verme muhabetı degıl.$u kısım; said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:18 tarihinde demiş ki: kendinize iyi bakın,unutmayın bu sadece bır oyun cocuklar dedı ve cıktı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence dupe felan dildir.Dupeyi niye yapar mantiken para kazanmak için.Adam millete malzeme yapayım da beleşten vereyim die kendini riske etmez.Bence hakkaten ii birine denk gelmişsiniz.Varya ben böyle şeyleri duyunca acaip gururlanıyorum.Helal olsun böylelerine.... Sevgiler kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:34 tarihinde demiş ki: abi bnm vurgulamak ıstedıgım olay ıtem verme muhabetı degıl.$u kısım; said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:18 tarihinde demiş ki: kendinize iyi bakın,unutmayın bu sadece bır oyun cocuklar dedı ve cıktı. İyi işte adam ders vermiş size. Bu sadece bir oyun ve böyle şeylerin önemi yok. Bana lazım değil siz kullanın gibilerinden.. Ama tabiki benim karşılaştığım insanlarla karşılaşsan adamlar düpleri bile vermermiyolar. Çok egoist herkes..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 burada iyi olmak hata. (bu arada beni şikayet edip paticikten banlatan arkadaşlarada ücretsiz kına verilir.)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 lvl 35 im partiye alan yok böhüüü :( =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fp isteyen varsa bende verebilirim. Nasıl olsa vendor a satıyorum. 20-30 k gelmemiş olsun fark etmez..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 burada iyi olmak hata. (bu arada beni şikayet edip paticikten banlatan arkadaşlarada ücretsiz kına verilir.)[hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vktk tarafından 04 Ağustos 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 var aslında misal ben varım :) şaka diil hakkaten ancak lvl ım cok olmadığından vereceğim eşya çok fazla yok bazen denk gelirse goblin armor ları veriyorum rare silah felam hatta birlikte oynadığımız arkadaşımla paso trade den hediyeleşme yapiyoz :) bence güzel bişi amaç eğlenmek diil mi ben de böyle eğleniyorum[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ne var yani bende elimden geldiğince eziklere yardım ediyordum,bazen iki üç saat goblin kastığım oluyodu gidip yaptırıyodum moradon dak arkadaşlar veriyodum plate goblinleri bile,herşeyden önce insan olalım demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bizde eziqlere yardım ediyoruz lvl kastırıyoruz full plate veriyoruz ama anca gücümüz ona yetiyor adam lvl 60 pissürü itemi var demekki veriyor bu arada o adam türk mü yabancı mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 banada lvl kastırın dicektimde acaip ezmişsiniz düşük lvllıları eheh[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben,mde lvl 62 rog arkadaşım var adam böle herkese yardım olsun diye bişeler verirdi. Üzerinde full +6 shell,elinde 2 tane +7 shard vardı bi gün geldii soyuldum dedi peki buna ne dersinizz bende neden dedim tradeden sanırım dedii. İşte böyle iyi niyeti sümüren yaratıklar var insan demiyorum onlara Arkadaşımada söledim kimseye yardım etme dedim. Demekkii insanlık iyi niyetten anlamıyo[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marinda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tabi tabi eminim dupe deildir adam bedawadan wermiştir.Eger bir mage de item warsa hemen satar çünkü genelde mageler pek bi item kasamazlar scroll parası için ne warsa satrlar.Ayrıca o adamın adını ilk defa duydugum için beramusda dupe şansı baya bi fazla ama o son laf hakket güzel dupe de olsa wermesi hoş bişe[signature][hline]name:Marinda Clan:payback LvL:6x paladin class:healer/holy np:2k öldü....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Adam kendi başına golem kesiyorsa scrolları zaen vardır adamın. Ayrıca bi item i dupe yapıp elinde tutmak aptallıktır. Fesatlık zor iş.[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 topicte cogu kı$ı bende ezıklere yardım edıyorum elımden geldıgınce ıtem verıyorum vs demı$te hala benım topici acı$ nedenımı anlayamamı$lar ne dıyım.2 defa ustune basa basa vurrgulamaya calı$tıgım halde.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Pyro, 04 Ağustos 2005 13:31 tarihinde demiş ki: topicte cogu kı$ı bende ezıklere yardım edıyorum elımden geldıgınce ıtem verıyorum vs demı$te hala benım topici acı$ nedenımı anlayamamı$lar ne dıyım.2 defa ustune basa basa vurrgulamaya calı$tıgım halde. vurgulamaya calistigin şeyi anladık kardiş ""bence güzel bişi amaç eğlenmek diil mi ben de böyle eğleniyorum"" demem ondan mütevellit[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Pyro, 04 Ağustos 2005 09:18 tarihinde demiş ki: 1-2 gundur beramusta ılk charım olan sinle oynuyorum,ezik fln 45 sin.neyse bu sabah bı party e gırdım golem kesıyoruz,yan taraftada bır mage tek ba$ına tıkır tıkır kesıyor golemlerı.neyse bunuda bzm party e aldılar fln.adam lvl 60 mı$ hatta nicki Wisper .golem kestık baya bı 1 saat fln. sonra sız neden golem kesıyorsunuz dedı,bır adam ı$te chitin ve para ıcın dedı.benım bankamda tonlarca chitin var isterseniz dedi.ı$te cocuk paramız yok o kdr fln dedı adamda gelın bedavaya verım dedı.esc cektıler gıttık ı$te magelere crımson fln verdı bı warrıor a chıtın parcalar verdı.sora bız goleme gıttık yıne wisper town cektı benı tpledı;senın ıcınde bırkac $eyım var dedı ve rogue chitin pad,pauldron,+1 cleaver fln verdı.kendinize iyi bakın,unutmayın bu sadece bır oyun cocuklar dedı ve cıktı.adam usa atlanta dan oynuyormu$.$ımdı bu dupe mu dıye du$undum.adama sordum i$te hyr sacmalama fln dedı de kım dupe yaptım der kı?biran dedim eger dupe degilse cidden böyleleri kaldı mı diye ve bir iç çektim peh =) way ßae[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 böyle insanların var olduğunu bildikçe ; insanın içideki yardım etme hissi dahada kabarıyor.. hatta yaptığının bi iyilik karşısında keriz damgası yemekten bile gocunmuyorsun..ne mutlu bea koltuklarım kabardı walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 verdigi itemler dupe degilmi$ tekrardan helal olsun adama demek geldi icimden =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 +1 hllolsun ıı bırıymıs zamanında banda +6 chıtın veren vardı karsılıksız onuda umnutamdım elbet gerı oducem fazaşsıyla :D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozalit17 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim xgenonda 50m param wardı 3 kukry wardı +7/70 ki hayla adamımla oynuyorum prriest lvl 58 str bufer.. ben kukryleri asasianın biri yardım istedi 1 tanesini ona werdim 2 sini clandakinlere werdim 30m de dierleirne harcadım.. ama yardım edmek cok harika bişe şimdi oyunda herkes tanıyo hemen hemen beni yardımlasıyoruz .. enayi yerine düsmek değil büyük olmak kabul edilmiyo bizim toplumda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VisuaL_TR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Valla ben nerde bi civcivli görsem hemen yardım etmek için bikaç soru soruyorum.. Skillerini ve statlarını doüru vermişmi falan. Elimde işine yariycak ne varsa veriyorum elemanlara :) İnsan kendini iyi hissediyo o zaman :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Knight Online Cidden böyleleri hala var mı? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 böyle insanların var olduğunu bildikçe ; insanın içideki yardım etme hissi dahada kabarıyor.. hatta yaptığının bi iyilik karşısında keriz damgası yemekten bile gocunmuyorsun..ne mutlu bea koltuklarım kabardı walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 verdigi itemler dupe degilmi$ tekrardan helal olsun adama demek geldi icimden =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 +1 hllolsun ıı bırıymıs zamanında banda +6 chıtın veren vardı karsılıksız onuda umnutamdım elbet gerı oducem fazaşsıyla :D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozalit17 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim xgenonda 50m param wardı 3 kukry wardı +7/70 ki hayla adamımla oynuyorum prriest lvl 58 str bufer.. ben kukryleri asasianın biri yardım istedi 1 tanesini ona werdim 2 sini clandakinlere werdim 30m de dierleirne harcadım.. ama yardım edmek cok harika bişe şimdi oyunda herkes tanıyo hemen hemen beni yardımlasıyoruz .. enayi yerine düsmek değil büyük olmak kabul edilmiyo bizim toplumda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Valla ben nerde bi civcivli görsem hemen yardım etmek için bikaç soru soruyorum.. Skillerini ve statlarını doüru vermişmi falan. Elimde işine yariycak ne varsa veriyorum elemanlara :) İnsan kendini iyi hissediyo o zaman :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar