Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frozen Throne senaryolarını seven varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben FT yi gördüğümde inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. Custom game çok daha zevkli olmuş ama bence senaryo iğrenç ötesi. Hiçbir bölümden zevk almadım. Ayrıca zor yapıcam diye yırtınmışlar. Kısa ve bence anlamsız. Mükemmel War3 senaryolarının ardından böylesine berbat campaign beklemezdim. Sadece Orcların tek bölümü çok zevkli bana göre.
Aranızda Campaigni seven varmı?
Mesaj tarihi:
Night elf campaign den baydığım kadar alliance ve undeadden zevk aldım özellikle human campaing baya iiydi bence[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor

May the force be with you!

Dem hibis think beat us
Dem hibis be wrong
Mesaj tarihi:
ben hepsine bayıldım valla. neden sevmediniz anlamadım. çok eğlenceli ve çok sürükleyiciydi bence...[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Mesaj tarihi:
ayrıca biraz da zor olsun bea... campaign diye bebek işi olacak diye bir şey yok ki.. *c&c yi hatırlar...* [hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Mesaj tarihi:
bnce de oyun güzel olmuş yeni birlikler de ii ama undead çok güçlü olmuşyenilerle
cyrpt lord - obsidian statue -destroyer sora skeleton mage faln
10. level cyrpt lord 2 tane level 9 granit golem alıo
Mesaj tarihi:
alliance bümleri iyiydi(bonus bölüm çok zevkli)ama keşke daha fazla lordeonu savunma görevi olsaydı,high elflerin başına gelenler harbi üzüyor adamı,bu arada azcık sinematik kötü ve oyun sonu çok tatlı:)[hline]
  • Yeni Oluştur...