Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frozen Throne senaryolarını seven varmı?

Conlan

Öne çıkan mesajlar

Ben FT yi gördüğümde inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. Custom game çok daha zevkli olmuş ama bence senaryo iğrenç ötesi. Hiçbir bölümden zevk almadım. Ayrıca zor yapıcam diye yırtınmışlar. Kısa ve bence anlamsız. Mükemmel War3 senaryolarının ardından böylesine berbat campaign beklemezdim. Sadece Orcların tek bölümü çok zevkli bana göre.
Aranızda Campaigni seven varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

ben hepsine bayıldım valla. neden sevmediniz anlamadım. çok eğlenceli ve çok sürükleyiciydi bence...[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca biraz da zor olsun bea... campaign diye bebek işi olacak diye bir şey yok ki.. *c&c yi hatırlar...* [hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...