Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ben FT yi gördüğümde inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. Custom game çok daha zevkli olmuş ama bence senaryo iğrenç ötesi. Hiçbir bölümden zevk almadım. Ayrıca zor yapıcam diye yırtınmışlar. Kısa ve bence anlamsız. Mükemmel War3 senaryolarının ardından böylesine berbat campaign beklemezdim. Sadece Orcların tek bölümü çok zevkli bana göre. Aranızda Campaigni seven varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Night elf campaign den baydığım kadar alliance ve undeadden zevk aldım özellikle human campaing baya iiydi bence[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Daha undead e gecmemis olmama ragmen alliance in gorevleri bana gayet eglenceli geldi. sentinel gorevleri cidden cok bayik fakat senaryonun oturmasi icin gerekli gorevlerdi. Undead de alliance kadar guzelse sorun yok bana gore...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bence Campaign ilk senaryodan daha yaratıcı ve güzel. (Bölüm tasarımı olarak)[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben hepsine bayıldım valla. neden sevmediniz anlamadım. çok eğlenceli ve çok sürükleyiciydi bence...[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ayrıca biraz da zor olsun bea... campaign diye bebek işi olacak diye bir şey yok ki.. *c&c yi hatırlar...* [hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 abi hikaye güzel bence w3-wow arası iyi bağlanıyor gibi oyunu bitirmedim daha ama güzeldi geldiğim yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bnce de oyun güzel olmuş yeni birlikler de ii ama undead çok güçlü olmuşyenilerle cyrpt lord - obsidian statue -destroyer sora skeleton mage faln 10. level cyrpt lord 2 tane level 9 granit golem alıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 alliance bümleri iyiydi(bonus bölüm çok zevkli)ama keşke daha fazla lordeonu savunma görevi olsaydı,high elflerin başına gelenler harbi üzüyor adamı,bu arada azcık sinematik kötü ve oyun sonu çok tatlı:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar