Belphegor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 arkadaşlar galiba yayını ben açacam bugün saat 11 oldu kimse yok benim yayın saatim 12-14 arası şimdi girebilirim isterseniz...[hline]Belphegor, 04 Temmuz 2003 11:17 tarihinde demiş ki; Elemtere Fish K.E.M Gözleme&Şiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Hem çalan kişiler azaldı, hem de dinleyiciler. İlk günkü hevesleri mi kaçtı nedir. Ben dinliyorum ama. Gir sen. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 girdim:).[hline]Belphegor, 04 Temmuz 2003 11:17 tarihinde demiş ki; Elemtere Fish K.E.M Gözleme&Şiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 birazdan çıkacam ben yayın saatim 12-14 arası fakat ben yayına 10:30'da girdim kimse yok diye iyi günler:)...[hline]Belphegor, 04 Temmuz 2003 11:17 tarihinde demiş ki; Elemtere Fish K.E.M Gözleme&Şiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mirage artık icq yu açmıyorsun ne iş?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 herkez tatilde artık. dinleen yok kısmet sonbahara:)[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 iyi oldu, ben her fırsatta dalıyorum, güzel oluyo :P (yayındayım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 biraz sert calsan diorum. techno gibi diilde :P[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 laibach çalıyorum şu anda. sert çalmıycam, zaten mp3lerde yok sizin isteyeceğiniz cinsten şeyler, onları sen çalarsın sonra. ben şimdi keyfimce gidicem ööle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar