ucantekme Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bana birtane hazır script lazım bilen bilir Dark Realm UO serverındaki gibi bir stone a ihtiyacım var skill stat item vb boyle bir scripte sahip olan varsa yazabilirmi buraya pls... www.paticik.com/scripts te bulamadım [Bu mesaj ucantekme tarafından 05 July 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bu foruma takilan herkez , senin adini yazdigin sunucuyu bilmek durumunda degil .. Istedigin script in ozelliklerini aciklayici bicimde yazarsan , yardimci olacak bir cok kisi bulacaksin ..[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 skill le Statları yapim bari :) bekle Scripti pastelicem buraya oki?[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 haydaaa sphere nerde yaw?? allam ya off kim sildi acep :([hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 [TEMPLATE newb_bag] DEFNAME=newb_bag CATEGORY=Item Templates SUBSECTION=Monster Loot Templates DESCRIPTION=newb_bag CONTAINER=i_bag ITEM=i_full_spellbook ITEM=i_gold,30000 ITEM=i_tc_r ITEM=i_runebook ITEM=i_regs_100 ITEM=i_regs_100 [ITEMDEF i_newb_stone] ID=01184 NAME=newbie stone TYPE=t_script ON=@create ATTR=010 color=0455 timer=-1 ON=@dclick if !(=1) SRC.allskills 100.0 src.str 100 src.int 100 src.dex 100 src.newitem newb_bag src.act.bounce src.tag.aldim=1 return 1 else src.message 1 kere tiklanir lan ac adam! return 1 endif :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar