Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sanırım benim auctioner ım düzgün çalışmıyo. itemlerin altında her zaman "never seen at an auction" yazıyo. yardım...
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eeheh world of warcraft a mı alsak seni?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aaa... çok pardon, dalmışım yaw.. topic taşınırsa sevinirim. çook pardon
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehehe yardırmış arkadaş =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 anladığım kadarıyla (hiç denemedim, denemeye de niyetim yok zira uzun iş) auctionhouse'a gidince scan opsiyonunu çalıştırman gerek ki öncelikle auctionhouse a neler konulmuş, kaça konulmuş onları bir hafızaya alsın. Yoksa scan zımbırtısının başka bir işe yarayacağını sanmam.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 evet onu yapmadım, nasıl yapılıyor?
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Auctioneer'ın son versiyonunu yükle: ui.worldofwar.net, sonra AH penceresinde "scan"e tıkla. Hepsi bu kadar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yanlız scan ederken dikkat et,birkaç tarama sonrasında acaip kasmaya baslıyo makineyi ve takılmalara yolacıyo. mumkunse 2-3 scandan fazla yapma.
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mümkünse yapabildiğin kadar fazla scan yap. eğer kastırıyorsa kullanma çünkü 2 kere scan yapıp kullanmaya kalkışsan da pek bir işe yaramaz.
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu arada bir de bu var: http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=821 deneyen oldu mu?
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Haftada 1 2 scan yapıyorum yetiyor bana....[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i]
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 /ll scan[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Auctioneer artık lootlink kullanmıyor. Item matrix olması lazım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Öne çıkan mesajlar