khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ailem beni zorla tatile götürmeye çabalıyor.ben onlarla tatil yapmak istemiyorum ama onlar inadına beni götürüyorlar,orda sorun yaratıcam tatillerini mafedicem ama illaki gidiceksin diyolar.Güneşin anlında saatlerce uzanıp kitap okumaktan,müzik dinlemekten ne zevk alıyolar anlamıyorum.Adam gibi denize girip cıkın bi gölgeye gidin oturun sandalyeye içicek bişiler alın adam akıllı kitabınızı okuyun ne var yani bunu yapmakta ama bizimkiler orda bana işkence yapmaktan büyük zevk alıyorlar benim bronzlaşmaya falanda ihtiyacım yok ztn esmer adamım ne gerek var 18 yaşında bir gence bu denli zalimce bişi yapmanın.Hergün gittikçe ailemden soguyorum sanki her yaptıkları şey üstüme geliyormuş gibi gelio! Bu tatilde geldigim son noktaydı galiba bu salı tatile gidicekmişiz bakalım ne tür bir tatil olucak bide uyuz peder varki adam yolda karar veriyo nereye gidicegine,yolun götürdügü yere gidiyo çıldırıcam iğrenç bir tatil daha hem arkadasımla tatile gitmeme izin vermiyolar hem kendileri ile tatil yapmamı istiyolar acayip bunaldım ya Neden bütün ters huylar benim ailemde!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 lol keske beni tatile goturse ailem.bide bu yonden duşün.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 khalad abi dua et tatile gidiyorsun.Bak orada kız bulursun,arkadaş bulursun,kız arkadaş bulursun :-P.Hem arkadaşlarınla gittiğinde her zaman kişi sayısına göre kız sayısıda eşit olmalıdır ki buda kız bulunabilirliğini düşürebilir ya ya :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben tatile gitmek için hergun annemle kavga ediyorum millet tatil begenmiyo sevmedim bu işi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Cintonick, 05 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki: ben tatile gitmek için hergun annemle kavga ediyorum millet tatil begenmiyo sevmedim bu işi. kavga edip bi de başkalarını evinde kalıp onlara ada yük oluyosun..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ust mesajdan alıntı yapma.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla keske bende ailemle gidebilsem ben yaz okulumdayım annemle babam çeşmye gitti. adil değil önemli not : Aile kötü bişey değildir kaçmaya kurtulmaya çalışmayın saçmalamayın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla onun durumunu tam bilmek lazım demekki ailesiyel tatile gitmek istemio[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende zorla tatile yollanıyorum :( :-P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 keşke bizde şöle zorlan bodruma , antalyaya fln gönderilsek.. çok güsel olur..böle zorlamaya can kurban..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Loli-pop, 05 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki: keşke bizde şöle zorlan bodruma , antalyaya fln gönderilsek.. çok güsel olur..böle zorlamaya can kurban..:D Ya durumun en garip yanı ben arkadasımın ailesi ile birlikye bodruma gitmek isteyince izin yok ama sonra onlarla tatile gitmek zorunlu istemiyorum kardesim zorlamı benb evde tek kalmak istiyorum benim için en güzel tatil odur.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 git gez dolaş sırtın acıyana kadar yan kız arkadaş edin çık aşk yaşa ve birçok bunun gibi hede daha yaşa evde oturup napcan asosyal asosyal (bkz: ben)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ya işin ilginç tarafı asosyal birisi deilimdir ya ben normalde cok gezerim ama bu tatil fuzuli bana ne güneşten ,yanmaktan ben esmer adamım,kızlar kızlar diorum işim olmaz salla gitsin diorum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aynı durum bende de var zorla tatile götürülüyorum ...ama kafayı kullan... ben sana söyliyeyim.çık gez toz canın ne istiyosa onu yap.şimdidende onlara baskı da yap'' zaten gelmek istemiyorum bari orda rahat bırkın ''gbiilerinden.orda da çocgum neden bu kadar geç kaldın fln derlerse ''EEEEEEE ben size demiştim getirmeyin beni'' diye bi çıkışırsın bi daha da demezler zaten ...ondan sonra ailenle mi gitmişsin yoksa onlarsız mı gitmişsin anlamazssın bile:D şahsen ben ole yapacam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 5 yıldır her yaz başıma gelen şey. bilgisayar başında gözlerimi çürütmek istiyorum , götürüyorlar tatile :D ama bi dahaki sene gitmicem , konuştuk. sana da geçmiş olsun. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 arkadaş bulamassan bittin[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Evet arkadas bulamazsam cidden işim zor tek umudum arkadas bulmak.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 khalad bak aynı durumdayım senınle Bizimkilerde geçti tatil olayına yazlıga bende gıttım onlarla 5 gun kalabıldım(sabredebıldım) ve hemen geri dondum ılk otobusle(ayvalıktan, izmire) Tek basıma kalıyorum su anda evde, guneslenmekten zaten nefret eden bı ınsanım, denizede illa giricem diye bi hevesim yok sıkılıyordum cok fena. Simdi rahatım karısan yok eden yok. Yani sana dıyecegım sende benım gıbı baskılara boyun egme ve tek basıma kalıcam ben evde sız gıdın cınsınden bısey soyle. Bu arada "Tatile gidiyosun iste daha ne ıstıyosun be!" diyen arkadaslar ıcın soluyorum; İnsan illede tatile gıtmek ıstemeyebılır, orada canı sıkılıabılır farklı seyler yapmak ıstıyo olabılır yani bu gıbı durumlarda baskı uygulanrısa kotu olur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ahh keşke benide götürebilseler. daha dorusu ailecek tatil yapmayaimkanımız olsa. ortaokul 1. sınıftan beri her yaz köpek gibi çalışıorum. 8 senede 8 defa deniz gitmedim ben :( senin yerinde olmak isteyen çok insan wardır. ama senide anlıyorum tabii[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 güneş iyi kemikler için faydalı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi abarmayın ya , yannıs anlama kardes tamam yannıs sey yapıolar ama , yanı mıllet aclıktan oluyo etrafta bombalar patlıyo hıc derdımız kalmadı tatıle gıtmeyı mı dert eedıorz lutfen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 okurken koptum, nedeni aynı şeyleri hissetmem. ailem ile tatile çıkmak istemiyorum ya of ama çıkartıolar...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben iki güncük gittim ondada kuzenimi baktım 8 aylıkkendisi bebekle uyudum gece 5te ağlar uyandırır sarılıp uyumak ister temas etmeyince korkar aaah aaah şöyle bir tatil olsa =//[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bütün pati halkınında benim gibi düşünmesi normal herhalde bir cogumuz bilgisayar başında yaşıyan insanlarız :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savage1912 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Keşke bende gitsem ailemle tatile Her çeşmeye gidişimde milletin evinde kalmaktan bıktım usandım Aile kötü birşey değildir gidin onlarla onları ihmal etmeyin ilerde yanarsınız neden ihmal ettim diye çünkü arkadaş herzaman bulunur aile bulunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar