pot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Evt Bunu farming le yapıcaz tabiiki ana karakterimiz Monk olacak amacımız hayatı 55 e yani healthi 55 e düşürmek olacak eğer bunu başarırsak protective bonds skill seti ile ölümsüz olacaz NAsıl yaparım Oyun hemen krakterinizi 105 healthe düşürmenize olanak tanıyor 5 Superior Runes u hemen alıyorsunuz Vigor 5inci rune olarak almıyorsunuz cünki amacımız hayatı azaltmak bu yuzden herhangi birini bir kes daha kullanıyoruz 100hp ve protective bond maximum 5% damage alıyorsunuz böylece 5 damage max herhangi bir attackdan spell healing breeze ile hpniz hicbir zaman düşmüyor çünki aldığınız damage dan daha fazla hızla hayat üretiyorsunuz Şimdi işi mükemmelleştirmek için 55hp ye iniyoruz -50 hp collectors item i alarak sonucda Hpmiz 55 oluyor amacımıza ulaşıyoruz şimdi hem hayalet monk oluyoruz hemde super ölumsuz bir yaratık HP down(death penalty) iyide kullanabilirsiniz bunuda unutmayın skiller yalnızca monk class için Balthazars Aura Baltazars spirit mending healing breeze orison of healing Zealot's Fire protection bond essence bond protective bondu kendimize atıyoruz bu damage alma limitimizi %5 e cekiyor her darbede yani en fazla 5 damage alabiliyorsunuz böyece size vuran meteor veya fireball 100 alırken şu an en fazla 5 damage alabiliyor buna essence bond veya balthazars sprit cekiyoruz ustune boylece protective bonddan hayat emmeye baslıyoruz ve mendingde cekiyoruz skillere göre 3-4 hayat barıda burdan alıyoruz bu şekilde 10-15 hydras nin içinde saatlerce cizik bile yemeden durabiliyorsunuz enchant removal = death bu şekilde bir kac secenek daha var Size undergorunda 9 mob a karsı nasıl tank yapılır ve pvpde nasıl 3 kısıyı rahatlıkla ındırebilirsiniz onlarıda yazıcam collector itemi bulamıyabilirsiniz diye genelde 105 life baz alarak yazdım ama bulmak kolay biraz arayın 55 healthde gercekten hayalet bir monksunuz zaten belki yazılarımdan hatırlarsınız zaudi ile areneda çok iyidim belki inanmazsınız 3 kişiyi tek başıma alıyordum ama bazı monklar vardı 1-1 alamıyordum direnebiliyordum ama imkanı yoktu onlar gözümü acmama yaradı
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu bug abuse sayılıyor di mi?Yaparken ban yemeyelim bi de?[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!
pot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kesin kez deil daha bir çok yöntem var bu onlardan yalnızca 1 tanesi asıl şimdi birazdan 100k kazanmanın yolunu yazıcam vede pvp de nasıl zafere kosulur bunların hepsi oficialdır rahatlıkla kullanabilirsiniz hem bana burada bug olan nedirki söyleyebilirmisin skiilerin hepsini arena netin verdiği skiller bu oyuna zaten ben hep bir satran oyunu olarak baktım elimdeki taşları en iyi kullanmak olarak bekle biraz yazacaklarıma bak ve asıl o chrı kas [Bu mesaj pot tarafından 05 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Pot'un yazdıklarını görmeden önce GW forumunda bisürü pot yazarlı başlığı görünce yine post kasan .... biri demiştim ama konuları teker teker açtığınızda ne kadar yararlı bilgiler olduğunu görüyosunuz.As you see right up there. [Bu mesaj KahnX tarafından 05 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
SUHIOR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: pot, 05 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki: kesin kez deil daha bir çok yöntem var bu onlardan yalnızca 1 tanesi asıl şimdi birazdan 100k kazanmanın yolunu yazıcam vede pvp de nasıl zafere kosulur bunların hepsi oficialdır rahatlıkla kullanabilirsiniz hem bana burada bug olan nedirki söyleyebilirmisin skiilerin hepsini arena netin verdiği skiller bu oyuna zaten ben hep bir satran oyunu olarak baktım elimdeki taşları en iyi kullanmak olarak bekle biraz yazacaklarıma bak ve asıl o chrı kas [Bu mesaj pot tarafından 05 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] abi 100k kazanmakin sirhini soyler misin?
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu health i 55 düsürme nasıl olacak pek anlayamadım. Açıklayabilirmisiniz?[signature][hline]Lord Khell Mo/E
pot Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Her superior rune -75 health veriyor 5x75 = 375 480 -375 = 105 rahatlıkla geldiğiniz sağlık -50 collector item = 55 health
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Eyw.Şimdi tek sorun bu itemleri nerden bulucam :D[signature][hline]Lord Khell Mo/E
noregret Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lol bunlar aylar oncesinden web sayfalarında yazıodu ztn kendin bulmuş gibi konusma bare su forumlarda[signature][hline]live free , die well.. Nijensta Valdre @ gw
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya şimdi adamı savunmak gibi olcak ama neden daha önce yazılan birşeyi tekrarlamak yanlış mı? misal ben bilmiyodum işime yarar ayrıca İngilizce de pek bilmem yabancı sitelerden takip edip bir şeyler öğrenmek için elimde sözlük bir günümü vermem lazım:D yani yazmis bence işede yarıyo yazdıkları(Genellikle :D )[signature][hline]Lord Khell Mo/E
pot Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: noregret, 06 Ağustos 2005 12:00 tarihinde demiş ki: lol bunlar aylar oncesinden web sayfalarında yazıodu ztn kendin bulmuş gibi konusma bare su forumlarda ben hiç bir şeyi kendim yaptım buldum demiyorumki nerden çıkardın madem biliyordun neden burdaki insanlarla paylaşmadın neden onların bilmesini çekemiyorsun saol bilgini paylaştın teşekkür diyemiyorsun çünki yalnız kendin iyi oyuncu olmak istiyorsun daha bir sürü şey yazıcam bildiklerimi herkesle paylaşıcam sen istediğin kadar yaz hic bir şey farketmiyecek burdaki herkesin bunları bilmediğine eminim ne yazıkki meydan senin gibilere kalıyor 1 - 2 kişiden başka kimse cıkıp vakit ayırıyorsun yazıyorsun demiyor Ben kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum bunu anlamak bu kadar zormu hatta bunları inanılmaz tepkiler alacağımı bilerek yazıyorum kimse taktir etmesede genede yazıcam bildiklerimi paylaşıcam bence eğer bun ları aylar öncesinden biliyorsan sen neden yazmadın burdaki insanlarla paylaşmadın bence asıl senin düşünmen gerek mesela ben bunları bilmiyordum 1 ay önce benim gibi bilmiyen çok var hala sende paylaş ne o yoksa hoşunamı gitmiyor insanların bunları öğrenmesi asıl pvp bilgilerini yazınca görücem seni ve senin gibileri Ben burarada GW da çok bilgili bir kitle yaratmaya çalışıyorum forumları dolduruyorum eğer bi lgin varsa gel yardımcı ol paylaş yoksa bence gereksiz maydonoz olma benimde eksiklerim vardır madem eleştirmek istiyorsun onları tamamla şurda yanlışsın burda şu eksik söyle olmalıydı de lol bunlar aylarca öncesimden biliniyordu bu yazılar okundumu senin nickinle girmek zor gelirdi bana bu forumlara valla
pot Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 peki uw da solo nasıl yapılır nasıl pvp chr hazirlanır gercekten guclu bunları yazıcam acaba forumlarda varmı ? senden izin isteyebilirmiyim 1 gecede nasıl 10 tane ecto alarak 100k kazanabilirim bunları ben bulamadım gözümden kacmıs olabilir e/monkmu iyi w/monk mu /yoksa monk/w monk/mesmermi daha iyi harming ve pvpde bunlarıda yazıcam müsade edermisin ben bunlarıda bu forumlarda bulmadaım belki gözümden kacmısştır ha birde oyun devamlı uptade oluyor nerfler değişiyor yani 1 ay önceki posyun bir anlamı olmuyo hatırlatmam da bir sakınca varmı acaba eğer sen uygun görürsen yazarım izin ver yeter
pot Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bak bu konuda çok haklısın gerçekten ama bu şekilde anlatmak yerine başka bir şekilde anlatmak istemişsin bu dediğini harfiyen uyacam
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pati arama motoru mesajın içerigini degil konu baslıgının adını kontrol ediyor. o yüzden farklı konlar farklı konu baslıkları acılarak yazılmalı. bu sayede ilerde arayan rahatlıkla bulabilir. her bilgiyi tek bir konu baslıgı altına toplarsan arayan kişi bulamaz.
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ya burda ben hırçınlık yapmadım sadece düşündüğümü soyledim. Pot un genelde yazdıkları bilgilendirici, ama senin söylediğin gibi sürekli post açmak yerine bir yerde toplasa bildiklerini hem tartışma daha az olur hemde daha bilgilendirici olur.[signature][hline]Lord Khell Mo/E (TRC)
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arama motorumuzun karakteristlik ozelliginden dolayı uzun vadede bilgilendirici olmuyor. daha önce deneidk bu soyledigini. bir konu baslıgı altına topladık bilgileri ama gördük ki zsaman içerisinde o konu baslıgınin icinde binlerce mesaj atılmış. aradıgını bulmak imkansız oluyor o durumda. ama her konu için ayrı bir konu baslıgı acılırsa o zaman arama yapan kişi hemen istedigine kavusuyor. çok rica ediyorum, bilgilendirici nitelikte acılan konuları (suan pot 'un actıgı konular gibi) LÜTFEN ayrı konu baslıkları açarak yazın. bundan 3 ay sonra arayan aradıgını hemen bulabilsin. herkese faydamız dokunsun.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yani bencede Mesela dendiği gibi Farming için bir post Crafting için bir post PvP için bir post gibi olursa daha iyi olabilir. Hepsi bir konu altında değilde Belli başlı postlar altında olması daha iyi olur gibi geldi. Ayrıca bu muhabbet gereksiz yere fazla uzadı gibimede gelmedi değil hani :D[signature][hline]Lord Khell Mo/E (TRC)
Öne çıkan mesajlar