Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=55993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pes diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fak usko! yaşasın AFGKO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Gerçekten de pes bence bana göre bu adamlar biraz lmr böle forumlarda sadece kirlilik yapiorlar !!! orda helpme di sanirim adama hll olsun iyi sölemis +_+[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şaka gibi herşey çok kötü bi şaka gibi... gerçek olamayacak kadar aptalca[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 EşŞEKOĞLI Eşeğe bak ya türk lük adına ne gerikiyosa yapacaklar :| said: aga bende ortak olmak isterim ama satislara üniye girince baslayabilirim (korkma uniye girme ihtimalim %90) ortak olalim aga türklük adina ben beramusta el moradim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 "Ortak ol! Kazıklama Tekniklerini Öğren! Zengin ol!" Müracaat: [email protected] alın beyler mailide yazıyo düz gidin... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu adam aşmış kendini herkezi türk sanıo ve bi kaç tahta kaymış :D[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hangi adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar