heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bi arkadaş sözü wv gruptan açmışken bende hemen soruyu iliştireyim Sizce bu gruptaki (audi wv seat skoda) en yüksek kalite standartını uygulayan marka hangisi? (bence audi)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Audi performans ve dizayn olarak bana göre mükemmel[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Öncelikle ufak bir hata düzeltmesi, Volkswagen olacak. Fiyatına bakarsan Audi'dir herhalde :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Audi>VW>Seat>Skoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hmm yanlış yazmışım kusura bakmayın... herkesle aynı görüşte olduğuma göre sormamda sakınca yok Vw grupta en kalitelinin vw yerine audi olması size ne kadar mantıklı gelio?[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 porche da o gruptaymış galiba öyle duydum[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tabi porsche yi iflastan kurtardı[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence mantıklı. Sonuçta bir otomativ grubu bir firmayı alırken illa "Bizden düşük olsun, vs" gibi düşüncelerle hareket etmez, hatta aksine, onun üstünde olan bir firmayı alır. Audi'nin Vw'den daha kaliteli bir çizgi izlemesinin sebebi budur. Artı olarak Vw, Audi'ye göre çok daha geniş bir bantta ürün üretiyor(ticarisi micarisi de var) ve ismi "Halkın arabası" anlamına gelen bir firmanın süper kalitede ama pahalı arabalar yerine daha ortalama seviyede mallar üretmesi ve fiyat-getiri çizgisi olarak da buna sadık kalması bence gayet doğal.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bentley[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben bunu ticari bi hile olarak değerlendiriyorum insanlar volkswageni volkswagen olduğu için alırken audiyiyse kalitesi için alıyorlar. vw audiden daha kaliteli olsaydı audi vw kalitesiyle üretse bile skoda yada seat gibi sıradan bi marka haline gelirdi[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 VW sıradan bir marka değil ki. Yıllar yılıdır Volkswagen araçlarının ünlü oldukları şey, pahalılıkları veya lüksleri değil, dayanıklılık ve güvenlikleridir. İnsanlar bu yüzden Volkswagen alır, alet dayanır, tık demez yürür, "Alman Teknolojisi" diye över dururlar ya. Örneğin arkadaşta 99 Polo bende 2000 Peugeot var, Peugeot hem daha sık servise giriyor hem de daha maliyetli kalıyor ötekine göre. Tamam benim arabam daha çevik, daha konforlu, daha cicili bicili ama onunki daha dayanıklı ve güvenli. Audi de bence bu yönden Volkswagen'ın geçmişten gelen ünüyle boy ölçüşemez. Artı insanları kandırmak değil ki bu. Paran varsa ne rahat, gider Bentley, Mercedes, Rolls Royce falan alırsın en kralından. Biraz daha az paran varsa Audi, Mercedes, BMW, Volvo falan gelir ama orta sınıf arabalara indiğin zaman VW kendini hissettirecektir hemen. Şahsi tecrübe eski kasa Golflerin veya şu an Boraların ve Passatların ne kadar popüler olduğunu düşün bir. İnsanlar Audi'yi biraz daha lüks ve konforlu diye alıyor. Volkwagenle "Kaliteli" oldukları yerler farklı kısacası. Bu bakımdan kesinlikle kandırıldığımı düşünmüyorum ben.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kandırılmak olarak düşünme dediğin gibi vw cidden kaliteli dayanıklı vs vs Ben bunu ticari bir manevra olarak düşünüyorum.[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Tabii ki ticari manevra, yoksa araçlarını nasıl satacaklar? Ürünün için farklı bir özellik sunman lazım ki cazip olsun satılsın. Mesela Lada eski teknolojili, süper olmayan araçlar üretip satar ama acayip de ucuzdur. Mercedes "Ben kaliteyim kardeşim, ver paranı al kaliteyi" der, Vw sağlam diye bilinir, Audi ve Citroén teknik açıdan mükemmele oynar, Land Rover "arazide rakip tanımayız" diye takılır, vs vs... Her firma kendi reklamını başka türlü yapıyor, gördüğümüz gibi bunu yapamayanlar ya kapanıyor ya devrediliyor. Sen de bir otomotiv devi olsan, altındaki her markanın farklı hareket etmesini istersin ki, pazarın genelinde lafın geçsin, bir tarafında bir darlık olursa (diyelim lüks otolar satılmaz oldu), diğer tarafı kullanarak açığı kapatabilesin. Bir de "kalite" derken ne kasttettiğin çok önemli. Kalite farklı araçlarda hatta farklı modellerde farklı özellikler için kendini gösterir, birinin sağlamlığı onun kalitesidir de, diğeri için içinde kullanılan malzemenin kalitesi onu kaliteli yapar gibi.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence kıyaslanması gereken ilk konu güvenlik olmalı arkasından daynıklılık ardından da kullanıcısına göre performans yada konfor olabilir[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Haklısın Ama bana göre güvenlik en ön planda olmalı yoksa 106 GTI ye binmek kolay dimi[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence hepsi farklı alanlarda iyiler. porshe yarış ve spor araba dalında. audi sedan veya lüks araba tarzı diyelim. vw ise daha küçük ve sağlamlık alanında. seat ise seat cup denen şeydeki modelleri ile grupta fazla önemli yere sahip olmayan şey galiba :-p fakat genel sıralamada audi,vw,porshe,seat sıralamayı alınabilirlik,kullanılabilirlik,güvenirlilik,yetkili servis,kalite,işçilik,donanım vb. şeylere göre belirledim..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 her yönden audi dir. Zaten üst gelir grubuna göre araba üretilip fiyatlandırılır.. Güvenlik, malzeme, donanım açısından sora Volkswagen gelir adı üstünde halk arabası orta gelir grubuna hitap eder.. Güvenlik aynı malzeme kalitesi biraz daha kalitesiz ama gene ii.. Arkadaşlar bunlar belli şeyler ne tartışılıo burada anlamış deilim..kimse skoda audi den daha ii diemez weya volkswagen audi den ii diemez şirketin hedefi we çalışma prensipleri bellidir.. Ama şöyle bi durum war VW grubun skodayı almasındaki en büyük sebep çek metalidir. Böylece grubun kullandığı malzemenin kalitesi tüm grup olarak artmıştır bu inkar edilemez. En kaliteli markadan ziyada grup içinde barındırılan markaların gruba olan etkileri katkıları denilebilir. Kar olarak en fazla VW getirir. Skoda çek metali açısından olumlu olmuştur. Audi ise tasarımda seat tan ziyade vw için bi yol gösterir. Mesela ön ızgara sistemi aynı gbi.. hepsi biribirini bi şeklde etkilio en basidi aynı motoru kullanıo weya seat altea ile golf 5 in içi aynıdır tek fark seat ta kullanılan malzeme biraz daha kalitesizdir.. Yani türk düz mantığı ile düşünürsek en pahalı en kaliteli en ucuz grup içinde en zayıftır..öteki türlü insanlar enayi deil az parayı werebilecekken tomarla para wersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar