Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gatherer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Öncelikle,evet buna dair topic olduğunu biliyorum ama gatherer diye arattım bulamadım,o nedenle açıyorum.

Sormak istediğim soru şuydu,gathererin data dosyalarını nereden çekebiliriz,çünkü sadece benim kazdıklarımı işaretliyor,zaten ben kazdığım yerleri biliyorum,bana maden olma potansiyeline sahip yerler lazım : )

Cevaplar için teşekkürler.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Mesaj tarihi:
Aha burdan
ama gatgerger book adli programla yapiyorsun. open source bir program cekiceksin onu yanidna datalari cekiceksin istediklerini seciceksin yok ishte mitrilleri winterspringki gibi ona gore isartelicek.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
Bunu Çek[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 16 Temmuz 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Daha zengin data dosyası yok mu?Bunlarda hep herbleri göstermiş hiç maden yok :[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Mesaj tarihi:
omen'in verdiği adreste 1 mb'ın üzerinde zipli datası olan dosya var, incelersen her bişeyin işlenmiş olduğunu görebilirsin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
internet baglantında sorun olabilir linkler saglam bende çalısıyo.
[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN

[Bu mesaj OmeN tarafından 16 Temmuz 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu tsv dosyası varya verdiğiniz onda sadece herbler var bana mine olanı lazım varmı mümkünse?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
Broadbandrepots'dan çekilenlerde hem herb var hem ore.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
şimdi çekdiğimiz bu tsv dosyasını nasıl gatherer addonuna eklicez bide onu yazsanız çok iyi olur[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...