Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir flash harikası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müzikten acayip gerildim ama..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
acaip duygusalya valla bogazımda bugruk oluştu izlerken mükkemmel bir flash[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
verilen 2 flash gösteriside mükemmel 2.si hayatımıza örnek bile olabilir[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
DwN

Mesaj tarihi:
http://gprime.net/flash.php/tilldeathdouspart

buda çok mükemmel[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
DwN

Mesaj tarihi:
http://gprime.net/flash.php/poisonouslegacy

gene gerçekler

ABD - IRAQ[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
DwN

Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 25 Temmuz 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
hmm çok duygusal çalışma güzel. ancak gözden kaçmayacak kadar sembol var filmde. paranoyaklık gibi gelecek ama tamamen bi hristiyan misyonerlik çabası ve tarihsel sembol dayatması olarak gördüm ben.. geçmişte örneği çok.

kimsin yaa sen.... goruorum son bi kac gundur unene gelene sataşıp bok atıosun, kimsin sen ya nerden cıktında keyfimizi bozuosun...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
flasah gelince cok güzel bi flash , cok duygulandım... özellikle son yazıda...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 25 Temmuz 2005 05:10 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 25 Temmuz 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
hmm çok duygusal çalışma güzel. ancak gözden kaçmayacak kadar sembol var filmde. paranoyaklık gibi gelecek ama tamamen bi hristiyan misyonerlik çabası ve tarihsel sembol dayatması olarak gördüm ben.. geçmişte örneği çok.

kimsin yaa sen.... goruorum son bi kac gundur unene gelene sataşıp bok atıosun, kimsin sen ya nerden cıktında keyfimizi bozuosun...

buyur? dün bi laptoptan girmişliğim vardır bi haftadır giremiyorum destekli atmaya bak. ayrıca sen misyoner misin sanane allahalla sana bişi diyen mi var[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
ben milletin avıkatıyım, belkide misyoneriim varmı? gelip milelte ota boka sataşıp en ekyifli güzel şeyde bi kıytırıklık buluosun bütün yaptıgın bu, en yakın zamanda banlanmam dilegiyle..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
Yahu sanane adama bak ben millete de laf atmıyorum kendi gördüğüm düşündüğüm bişeyi zeka seviyesi eminim senden daha yüksek olan bilgili kişilere kendimce aktarıyorum hayır ben bunda kötü birşey de görmüyorum adamlar bu amaç için yapmışlarsa da saygımız var bi kötüleme yapmadım ki sen niye gelip çatarsın adama bak[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
  • Yeni Oluştur...