Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Evet... hemen heycan yapmayın bu sadece taslak. Denerseniz hiçbişiyin uplanmadıını görürsünüz. Bakın nasıl olmuş fikir verin. Ha bu arada üstün dökmeni indir derseniz indiriyo :lol: Hadi bekliyorum fikirlerinizi... Adres Edik : adresi vermeyi unutmusum [signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! [Bu mesaj Dev tarafından 05 Ağustos 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pardon ya inmiyo. ya neyse işte taslak bi bakın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 beğendim eline sağlık bence arka plan ı filan paticik gibi yapsan =)[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehe arka planı paticik tema no:2 ile aynı yaptım. en sevdiğim teması olur kendisi aynı zamanda editörün seçimi :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 anlamadığım neden patinin adını kullanıyosunuz ?[signature][hline]Fire in the Darkness...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 e çünkü patideki arkadaşlara buraya aktarın e-booklarınızı burdan indirin diyoruz. başkalarına deil.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hızlı verildi cevap =) [Bu mesaj Bloodless tarafından 05 Ağustos 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ee ebook yasal değil ?[signature][hline]Fire in the Darkness...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehehe o yüzden UNofficial[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 güzel[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bence çok güzel.[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 .doc kabul etmiyor, nası ebook databasei ki bu? ehh kafa davul olmuş, yazıyı okumazsan böyle olur tabi. güzel güzel, beğendim.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 05 Ağustos 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu scriptte bi sürü açık bulmuştum, kullanmamanı öneririm
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fikir çok ii de fontları beğenmedim[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eve gidince 30-40 tane eklerim[signature][hline]These open doors...
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 güzel olmuş ama renkleri değiştirsen iyi olur[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bune ya ? Free host falan.. Hosting için bana özel mesaj at domainide hallederiz..Böyle olmaz :) Tabi canın isterse..Ha bu arada ücret almam..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yaptığınız iş eğer e-book paylaşımı ise yanlış ve suç teşkil eder beyler ... Unofficial ile illegal arasında çok büyük farklar vardır ... sizin yaptığınız unofficial değil illegal bir olay ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklının ölümüne sebep olan mermi, bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Öne çıkan mesajlar