Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

306mı satıyorum....

Cafein

Öne çıkan mesajlar

Selamlar patinajcı patiler,

Göz nurum birtanem Peugeot 306mı kesinlikle satmaya karar verdim. Daha önce de konu açmıştım ama bu sefer tam yapayım her şeyiyle diye yeni konu açıyorum. Her şeyden önce yavru şudur:

2000 modeldir kendisi 306 Platinum, gördüğünüz "aster gri" renkte, 1.6 motor, 90 beygirdir. Şu anda 55.200kmde.

ABS, klima, şöför ve ön yolcu hava yastığı standart donanımdır. Elektrikli yan camlar, kasetçalar da mevcuttur.

Her 10.000kmde bir Yıldırım Oto'ya bakıma götürülmüştür, servis kaydı komple oradadır. Herhangi bir kazası, çiziği, modifiyesi yoktur. İçinde sigara içilmemiştir, tertemizdir.

Paspaslarını geçen yaz, lastikleri ise bu yılın başında değiştirmiş bulunuyorum.

Fiyat olarak 17 milyar, buyrun efendim, kızımı almak isteyen varsa görüşelim.

[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.

[Bu mesaj Cafein tarafından 05 Ağustos 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

çok temiz duruyor araba
az kullanılmış bide benim araba 2004 model 40.000km de
karşılaştırınca fark anlaşılıo :-P

inşallah hayrıyla satarsın[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

Model farkı, 306 sizinkine göre biraz daha üst, artı benim araba daha fazla kilometreye rağmen 2 yıl daha genç. Bence arabamın fiyatı budur yani, bu kadar bakımlı modifsiz 306 bulun getirin bakayım :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 05 Ağustos 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
araba çok temiz. ama fiyat bana biraz tuzlu geldi. 2. el piyasasından anladğımdan konuşmuyorum, bizim de bir arabamız var satılıkta:

Opel Corsa GSI Coupe (Tek kapı sport modeli)

98 model ama daha 8.000 km de :) Bundan da temiz yani, alındığından beri garajda.

düz vites, 1.6 105bg motor, klima kasetçalar sürücü airbag i

bu arabaya 15 milyar istiyoruz mesela

Benim bildigim GSI lar 2.0 150bg olması lazım yanlısın olmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...