Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Biliyorum burasi yeri degil ama genc bir arkadaşimizin acilen kana ihtiyaci vardir bu yüzdem sizlerden ricam mns olan arkadaşlarim lütfen http://www.hilalicin.com bu adresi butun izmirlilere yada izmirin cevre illerine yollasinlar. bu arkadasimiz 20.10.1990 doğumlu Hilal PALABIYIK Dokuz yaşında babasını kaybetti. 2004-2005 Eğitim dönemi sonunda Anadolu Lisesini kazandı. 10 gün önce lösemi hastası olduğunu öğrendi, Sağlık problemi yüzünden eğitimine devam edemeyecek..... Bu hastalığı yeneceğine inanıyor, Gücünü umudunu kaybetmiyor. Okumayı, okuluna devam edebilmeyi çok istiyor...... Hastalığı yenmesinde ve Gerekli tedavide kullanılması Gereken kanı bulmakta zorlanıyoruz. Göztepe SSK Hastanesinde yatıyor Ama hiçbir sağlık güvencesi yok, Yeşil kart için yapılan başvuru henüz sonuçlanmadı. B Rh ( - ) kana sahip olan Daha önce trombosit kan vermiş Yada vermeye uygun olan kişilere ihtiyacımız var.. Lütfen herkez yardim elini uzatsin Lütfen Tek Kana ihtiyac var. Yeri burasi olmadini biliyorum ama en cabuk iletişim araci internet oldu icin buraya yazdim.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git [Bu mesaj Mavi tarafından 04 Ağustos 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sticky lütfen[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yazık ya gecmis olsun[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çokta genç biri yaa :([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 of gecmıs olsun [Bu mesaj jacabo tarafından 04 Ağustos 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geçmiş olsun elimden gelse yardım ederdim :([signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 b - doğada en bulunan kan grubuymuş. geçmiş olsun ne diyim
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla ben 0 - ım ama İstanbulda oturuom yane[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Geçmiş olsun kardeşimize :( [signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon [Bu mesaj LoRd_MsC tarafından 04 Ağustos 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 B- bulunur merak etmeyin... Geçmiş olsun. Böyle duyuruların konu dışına yapılması mantıklı bence ne de olsa en çok görülen yer burası.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
loop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 6 yıl önce benim babamda Immun TrombositePeni hastalağına yakalanmıştı. E. Ü. Hastanesinde Hematoloji servisinde. Yaklaşık 40 gün boyunca her gün 5 ünite trombosit gerekti. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. O yüzden bu arkadaşa yardım edebilecek olanlar varsa hiç durmasınlar...
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yukarı.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 msnden dağıtabildiğiniz kadar kişiye dağıtın onlarda ark larına falan dağıtsınlar mutlaka cıkacaktır[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 geçmiş olsun yaw.. ben şimdi bi kaç kişiye yollim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Öne çıkan mesajlar